search

Vuokraa loma-asunto Le Lotista

Koe eräät koko Ranskan kauneimmista maisemista ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Le Lotista. Täällä Lounais-Ranskan unelmakohteessa pääset nauttimaan muun muassa auringonpaisteesta, henkeäsalpaavista ja luonnollisista maisemista sekä kulttuurisista vetonauloista ja nähtävyyksistä. Le Lot sijaitsee Midi-Pyrénéesin alueella, joka tarjoaa lomallesi lukuisia kokemisen arvoisia kohteita ja nähtävyyksiä. Vuokraa loma-asunto Le Lotista ja vietä unohtumaton lomamatka täällä upeiden maisemien sävyttämässä lomakohteessa! 

Vuokraa loma-asunto Le Lotista

Nähtävää ja koettavaa Le Lotissa

Loma-asunto Le Lotista tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueen pieniin ja hurmaaviin kyliin, kuten esimerkiksi Loubressac, Autoire, Saint-Cirq-Lapopie, sekä Rocamadour. Näistä viimeisin on upea ja keskiaikainen, kalliojyrkänteellä sijaitseva kylä, joka on tunnettu sen uskonnollisista rakennuksistaan, kuten esimerkiksi Notre-Damen kappelista, sekä kauniista luonnonpuistoistaan. NOVASOLin kautta voit vuokrata loma-asunnon Le Lotista Rocamadourin läheltä, ja nauttia lomastasi rauhallisessa sekä kauniissa ympäristössä, jonka läheisyydestä löytyy laaja nähtävyysvalikoima. Le Lot on myös tunnettu sen useista historiallisista museoistaan, kuten esimerkiksi Champollion Figeacista. Midi-Pyrénéesin alueen monet kokemukset ja elämykset ovat helposti saavutettavissasi, kun käytössäsi on loma-asunto Le Lotista. 

Vuokraa loma-asunto Le Lotista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Lomallasi Le Lotissa pääset nauttimaan alueen uskomattoman kauniista ympäristöstä ja sen monimuotoisesta kasvillisuudesta ja eläimistöstä. Alueelta löytyy monia luonnonpuistoja, kuten esimerkiksi suosittu Causses du Quercy, joka on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Le Lotin alue on myös tunnettu sen monista luolistaan sekä luolamaalauksistaan. Esimerkiksi Pech Merle Cabreretsin luola on yksi koko maan suurimmista sekä kauneimmista luolista. Täällä on jopa 1200 metriä maanalaista tilaa, joka pitää sisällään eräitä koko maailman hienoimpia paleontologisia maalauksia. Alueen luonnollisten nähtävyyksien lisäksi voit hypätä pyörän selkään ja lähteä tutustumaan kuvankauniiseen maaseutuun ja sen rauhoittavaan tunnelmaan. Loma-asunto Le Lotista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen elämyksiä täynnä olevaan ympäristöön. 

Vuokraa loma-asunto Le Lotista

Vuokraa loma-asunto Le Lotista NOVASOLin kautta

Jälleen yksi hyvä syy suunnata lomalla Le Lotin kohteeseen, on alueen loistava ja vaihteleva gastronomia sekä ruokakulttuuri. Le Lot on koti esimerkiksi lukuisille maailmankuuluille viineille, ja lomallasi täällä kannattaakin tutustua alueen viinitiloihin tutustumiskierroksen sekä viininmaistelun merkeissä. Lisäksi alueen hyvin tunnettuja erikoisuuksia ovat muun muassa tryffelit, melonit, lammas, saksanpähkinät, sekä juustot. Loma-asunto Midi-Pyrénéesin alueelta ja Le Lotista tarjoaa tilaisuuden kokea unohtumaton lomamatka täällä Ranskan unelmakohteessa ja NOVASOL puolestaan tarjoaa juuri sinulle sopivimman loma-asunnon. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi Ranskan makujen maailmaan!