search

Vuokraa loma-asunto Midi-Pyrénéesistä

Maanalaisia luolia, kaunis luonto ja herkulliset ruokaelämykset – vuokraa loma-asunto Midi-Pyrénéesistä, Pyreneiden vuoriston syleilystä ja olet keskellä kaikkea tätä. Ranskan lounaisosassa on loistavat lomailu mahdollisuudet ja vuokrahuvila tai –huoneisto keskeltä Pyreneiden vuoristoa takaa uniikin loman upeissa maisemissa. Löydät valikoimastamme huvilat ja huoneistot Ranskasta eri hinta- ja kokoluokissa.

Vuokraa loma-asunto Midi-Pyrénéesistä

Paljon koettavaa ja nähtävää

Midi-Pyrénées on alue lounaisessa Ranskassa ja se rajoittuu mm. Aquitaineen lännessä, Languedoc-Roussilloniin idässä sekä Espanjaan etelässä. Vaikka alueella ei ole rannikkoa, löydät sieltä monenlaisia upeita nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia paikkoja, joten vuokraa loma-asunto Midi-Pyrénéesistä, sillä se kannattaa varmasti. Tutustu esimerkiksi Padiracin luolaan, jossa on myös maanalainen järvi sekä 94 metriä korkea vuorisali.

Loma-asunto Midi-Pyrénéesistä on loistava tukikohta erilaisille päiväretkille pieniin ja hurmaaviin vuoristokyliin. Pieni Rocamadour on erityisen mielenkiintoinen kylä ja sijaitsee melko lähellä Padiracin luolaa. Talot, katot ja kirkot tuntuvat olevan osa vuorta, joka seisoo niiden takana. Vuoren päällä on myös kaunis linna, josta on upeat näkymät vuoriston ja laaksojen yli. Loma-asunto Midi-Pyrénéesissä mahdollistaa myös päiväretket Espanjan puolelle.

Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja vietä loma Midi-Pyrénéesissä, mikä takaa sinulle vapauden ja autenttisuuden tunteet. Voit kokkailla illallista yhdessä perheesi kanssa tai nauttia lähiseudun antimista jossakin mukavassa ravintolassa. Testaa Touloisen herkkua, cassouletia tai kaunista leivosta Pastis Gasconia. Alueen viinit ovat myös loistava ja suosittelemme erityisesti kevyttä punaviiniä Frontonista tai voimakkaampaa punaviinia Cahorsista.

Varaa loma-asunto Midi-Pyrénéesistä

Kiinnostaisiko sinua vuokrata loma-asunto Midi-Pyrénéesistä? Ihanat kylät, maukas ruoka ja upeat luontoelämykset odottavat sinua, kun lähdet lomalle Ranskan lounaisosaan. NOVASOLin kotisivuilta löydät kaikki huoneisto ja huvilat Midi-Pyrénéesissä ja voit vuokrata loma-asunnot Ranskassa sekä muualta Euroopasta laatutakuulla. Jokainen loma-asunto Euroopassa valikoidaan erikseen ja tarkistetaan säännöllisesti, joten talon vuokraaminen Ranskasta on kauttamme helppoa ja turvallista. Tervetuloa!