search

Vuokraa loma-asunto Loiren laaksosta

Linnoja, linnoja, linnoja, joita ympäröivät hedelmälliset niityt, viljapellot, metsät sekä viinitarhat. Lisäksi alueen läpi virtaa upea Loire-joki, joka on 1020 kilometriä pitkä ja täten Ranskan pisin virta. Se kiertää läpi Ranskan historiallisten kaupunkien ja päätyy lopulta mereen.

Loiren laakso oli 1600-luvulla erittäin suosittu alue Ranskan aateliston ja kuninkaallisten joukossa. Tämän suosion voi nähdä yhä tänä päivänä, sillä Loire on pullollaan toinen toistaan upeampia linnoja. Talo tai loma-asunto Loiren laaksosta vie sinut myös mahtavien puutarhojen ja ihanien puistojen lähelle. Laakson vaihtelevat maisemat ihastuttavat myös itsessään.

Löydät Loiren alueelta myös monia muita virtoja, kuten Indre, Vienne ja Cherin, jotka ovat nekin näkemisen arvoisia. Niiden laaksot ovat myös kauniita ja linnoja löytyy myös sieltä täältä pitkin jokien varsia. Vuokratalo Loiren laaksossa voikin itsessään olla elämys, sillä NOVASOLilta löytyy myös vuokrattavia linnoja Ranskasta. Ihanat, kuvankauniit keskiaikaiset kylät ja kaupungit ympäröivät myös Loiren aluetta. Kannattaa tutustua mm. Guéranden tai La Ferté-Bernardin vanhoihin osiin, joita kutsutaan myös Lännen Pikku Venetsiaksi.

Vuokraa loma-asunto Loiren laaksosta

Vuokraa loma-asunto Loiren laaksosta ja nauti ihanista paikallisista viineistä

Viini on Loirenkin alueella erittäin tärkeä tuote. Viinireitti Nantesista Montsoreauhun on ajamisen arvoinen. Voit ostaa ja maistella matkalla kuivaa valkoviiniä, kuplivia viinejä sekä makeita jälkiruokaviinejä. Vuokrahuvila Loiren laaksossa onkin upea paikka nauttia alueen antimista omalla terassilla. Löydät Loiren laaksosta myös yhden erikoisen ruokaelementin, nimittäin suolan. Noirmoutierin ja Guéranden niemimaalla tuotetaan yhä tänä päivänä suolaa, joka maistuu lähes kaikissa alueen ruoissa.

NOVASOLin loma-asunnot Ranskassa ja Loiren laaksossa tarjoavat erityisen tukikohdan tutustua alueen tarjontaan niin nähtävyyksien kuin elämystenkin merkeissä. Loiren alueella on eteläinen ilmasto, vaikka Englannin kanaali on vain päivän matkan päässä. Vuokraa talo Loiren laaksosta ja pääset nauttimaan huikeista maisemista, ihanista linnoista puutarhoineen sekä tietysti maukkaista viineistä. Vuokraa laatutaattu loma-asunto Loiren laaksosta helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme.