search

Vuokraa loma-asunto Limousinista

Keski-Ranskan ylänköalueella sijaitseva Limousin on täydellinen paikka vuokrata loma-asunto Ranskasta kaikille luontoa rakastaville matkailijoille. Alue tunnetaan kukoistavista maisemistaan, viljelysmaistaan, niityistään sekä kuuluisasta nautakarjastaan. Vuokraa loma-asunto Limousinista, osta tuoreet hedelmät ja kasvikset paikallisilta toreilta ja valmista herkullinen ateria loma-asuntosi keittiössä. Loma-asunto Limousinissa on loistava tapa rentoutua ja nauttia Ranskan maaseudun rauhasta omaan tahtiisi.

Kaikki loma-asunnot Ranskassa tarkistetaan ja kuvataan paikallisten työntekijöidemme toimesta ennen kuin ne tulevat vuokrattavaksi kotisivuillemme. NOVASOLin loma-asunnot Limousinissa ja muualla Euroopassa ovat yksityisomisteisia, joten sinulla on käytössäsi laaja, monipuolinen ja persoonallinen valikoima, josta voit valita sinulle mieluisimman loma-asunnon. Vuokraa loma-asunto Limousinista ja koe aito lomaelämys keskellä paikallisia ihmisiä ja heidän tapojaan ja perinteitään sellaisessa loma-asunnossa, joka vastaa juuri sinun ja seurueesi toiveita ja tarpeita.

Vuokraa loma-asunto Limousinista

Limousinin luonto ja upeat maisemat

Vuoteen 2016 asti Limousin oli oma hallintoalueensa, mutta nykyään Limousin on osa Uusi-Akvitania -aluetta. Uuteen alueeseen yhdistyivät Limousinin lisäksi myös Akvitanian sekä Poitou-Charentesin hallintoalueet.

Limousin muodostuu kolmesta alueesta, jotka ovat saaneet nimensä kolmen joen mukaan: Creuse, Correze ja Haute-Vienne. Alueet eroavat luontonsa puolelta huomattavasti toisistaan ja niiden maisemaa värittävät niin joet, laaksot, järvet kuin suuret nummetkin. Upeat nummimaisemat ovat myös toimineet inspiraationa kuuluisan ranskalaisen taidemaalarin Monet’n monille maalauksille. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja suuntaa maan ”vihreään sydämeen”, missä voit nauttia alueen aktiviteettimahdollisuuksista, rentoutua seudun lukuisissa puistoissa ja nauttia auringosta uima-altaan reunalla. Lähde retkelle Les Loups de Chabrières –alueelle, missä sudet asuttavat upeita maisemia ja vaeltavat suurien kivimuodostelmien välissä. Loma-asunto Limousinissa tarjoaa erinomaiset puitteet aktiivilomalle esimerkiksi vaeltaen, pyöräillen, ratsastaen tai meloen.

Kaupunkikulttuuria

Vieraile Limousinin pääkaupungissa Limogesissa, joka on kuuluisa teollisuudestaan ja erityisesti posliinistaan. Kaupungissa sijaitseva kansallismuseo Musée National Adrien-Dubouche on myös mielenkiintoinen käyntikohde. Bourganeufin kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen. Bourganeufin linna toimi aikoinaan Temppeliherrojen muinaisena päämajana. Kun lomailet Limousinissa, suuntaa vierailulle Châlusiin. Sieltä löydät upean linnan, jota ympäröivä Périgord-Limousinin luonnonpuisto tarjoaa silmänruokaa. Châlusin linnassa Richard Leijonamieli haavoittui kuolettavasti vuonna 1199. Vuokraa loma-asunto Limousinista ja pääset tutustumaan historiaa ja kulttuuria henkiviin kohteisiin Ranskan lomasi aikana.

Nähtävää ja koettavaa

Limousinissa voit tutustua lukuisiin kauniisiin luontokohteisiin ja mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Limousin on erinomainen lomakohde myös perheille, sillä seudulta löytyy muun muassa Reynoun eläintarha, missä asustaa 130 eri eläinlajin edustajaa eri mantereilta, kuten tiikereitä ja kultapandoja. Kaikkiaan puistossa asuu yli 600 eläinasukasta. Limogenista löydätte upean akvaarion, missä voitte katsella esimerkiksi pirajoiden uiskentelua. Molemmat kohteet ovat takuuvarmoja hittejä lasten keskuudessa. Mikäli aurinko paistaa ja sää suosii, suunnatkaa yhdessä Jacquou Parc –vesihuvipuistoon, missä kaiken ikäiset voivat nauttia ja pitää hauskaa. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja lähde perheesi kanssa unohtumattomalle lomalle nauttimaan Limousinin monipuolisesta tarjonnasta!

Varaa loma-asunto Limousinista kauttamme

Mielestämme loma-asunto Limousinissa on erinomainen tapa nauttia lomasta omin ehdoin. NOVASOL tarjoaa huvilat ja huoneistot Limousinissa ja kaikkialla Ranskassa kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Valikoimistamme löydät erilaisia loma-asuntoja, joiden joukosta sinun on helppoa valita parhaiten sinun ja perheesi toiveisiin ja tarpeisiin sopiva kohde. Voit vuokrata uima-altaallisen huvilan suuremmalle seurueelle, lemmikkiystävällisen talon tai vaikkapa kompaktin huoneiston kaksin puolisosi kanssa. Tiesithän, että NOVASOLilta varaat lemmikkiystävälliset loma-asunnot ilman erillistä maksua? Valitset vain sinulle tärkeät hakukriteerit hakukoneestamme ja järjestelmämme etsii sinulle parhaiten sopivat loma-asunnot Ranskasta. Loma-asunto on erinomainen tapa nauttia aidosta lomasta ja elää kuten paikalliset. Vuokraa loma-asunto Limousinista NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti suoraan netistä!