search

Vuokraa loma-asunto Languedoc-Roussillonista

Varaa upeaa lomaa varten loma-asunto Languedoc-Roussillonista, joka tunnetaan viinitiloistaan, oliiviviljelmistään ja Välimeren rannikostaan. Alue ulottuu Rhône-joen länsirannoilta Espanjan rajalle saakka. Rannikolta löydät lukuisia poukamia ja laguunoita sekä toinen toistaan upeampia hiekkarantoja silmänkantamattomiin. Vuokraa loma-asunto Ranskasta, suuntaa Languedocin seudulle, missä aurinko paistaa 300 päivänä vuodessa ja voit rauhassa ladata akkujasi ja rentoutua loma-asunnon rauhassa. Rantojen lisäksi seudulle tyypillisiä ovat syrjäseutujen vaihtelevat maisemat. Languedocin lukuisat järvet ovat  myös flamingojen ja oistereiden kotiseutua.

Vuokraa loma-asunto Languedoc-Roussillonista

Languedocin seudun historiaa

Languedoc-Roussillonin seudusta riittää runsaasti tarinoita ja kerrottavaa. Vuokraa loma-asunto Languedoc-Roussillonista, ja myös sinulla on lomasi jälkeen paljon kerrottavaa. Languedocin historia on hyvin värikäs, sillä alue on nähnyt oliiveja viljelevät roomalaiset, keskiajan myrskyt, ristiretket ja valistuksen ajan, jolta on vielä peräisin arkkitehtuurisia rakenteita siellä täällä. Vuosisatoja vanhat luostarit, keskiaikaiset kadut, historialliset kaupunkikeskustat ja roomalaiset linnoitukset värittävät seudun maisemaa ja tuovat historian eloon monissa paikoissa. Canal du Midi –kanaali, joka virtaa seudun läpi, jonka rakennuttamisesta kuningas Loius XIV antoi määräyksen vuonna 1666. Rakentaminen kesti 14 vuotta ja valmistumisensa jälkeen kanaali on yhdistänyt Toulousen kaupungin Välimereen. Joki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kaikille vesiaktiviteeteista kiinnostuneille.

Loma-asunto Languedoc-Roussillonista sopii vesipedoille

Aude-joki on loistava kohde koskenlaskua harrastaville, sillä joki on kulkukelpoinen esimerkiksi lautalla tai kanootilla lähes koko 224 kilometrin pituudeltaan. Ajoittain joki on vain 25 metriä leveä ja sitä reunustavat 300 metriä korkeat kalliot. Aude sopii erinomaisesti koskenlaskuun, mutta myös melojat viihtyvät alueella hyvin.

Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja suuntaa Languedociin Välimeren rannalle. Alueen vesi on puhdasta ja virkistävää ja monet rannoista ovat erittäin lapsiystävällisiä. Jos etsit sopivaa loma-kohdetta sinulle ja perheellesi, missä uiminen ja hiekkalinnojen rakententaminen veden äärellä on helppoa, vuokraa loma-asunto Languedoc-Roussillonista. Pääsette helposti kauniille uimarannoille loma-asunnostanne käsin ja voitte nauttia Etelä-Ranskan upeudesta. Suosittelemme esimerkiksi Cap d’Agnen aluetta, jonka ranta on hyvin matala ja laaja, joten vaikka paikalla olisi samanaikaisesti runsaasti ihmisiä, kaikki löytävät varmasti sopivan paikan itselleen muiden joukosta.

Kalastamaan Aude-joelle

Auden kirkkaiden vesien ei pidä antaa hämätä: paikoitellen joki virtaa hyvin rauhallisesti kuten muissakin joissa, kunnes joki muuttuukin villisti virtaavaksi. Joinain päivinä voit nähdä joen rannoilla kalastajia onkiensa kanssa odottamassa joen kuohuja ja voimakkaita virtauksia. Erityisesti taimen viihtyy hyvin viileissä vesissä. Rauhallisemmilta alueilta voi bongata kajakkeja, jotka syöksähtelevät rajujen virtojen keskellä. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja suuntaa Languedoc-Roussilloniin, mikäli haluat nauttia aktiivisesta lomasta!

Tiesitkö jo?

Lähes kaikki tietävät Levi Straussin keksineen farkut, mutta tiesitkö, että hän valmisti ensimmäisen farkkuparin Nîmesin kaupungissa Languedocissa? Vasta sen jälkeen farkut muokattiin vastaamaan amerikkalaisten kullankaivajien tarpeita. Carcassonne taas tunnetaan musiikista, teatterista ja taidefestivaaleista ja se on yksi Etelä-Ranskan merkittävimmistä kulttuuriseuduista. Samanniminen, Suomessakin suurta suosiota nauttiva lautapeli on nimetty Carcassonnen alueen mukaan. Nauti sadoista eri lajien esityksistä, joista monet ovat myös ilmaisia. Kesän ollessa kauneimmillaan heinäkuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin, loma-asunto Languedoc-Roussillonissa on loistava mahdollisuus nauttia seudun upeasta kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta.