search

Vuokraa loma-asunto Korsikalta

Kauniit rannat, upea luonto ja maukas ruoka. Vuokraa huvila Korsikan saarelta ja et tule pettymään. Vuokrattu loma-asunto Korsikalta on paras tapa nauttia lomasta ja saaren antimista, sillä voit tehdä sen omaan tahtiin ja juuri haluamassasi seurassa.

Vuokraa loma-asunto Korsikalta

Nykyään Ranskalle kuuluva Korsika sijaitsee Sardinian pohjoispuolella. Saari oli osa Italiaa vuoteen 1768 saakka, jolloin italialaiset myivät saaren Ranskalle. Korsika on vastakohtaisuuksien saari. Loma-asunto Korsikalla on ympäröity toisaalta merellä, toisaalta korkeilla vuorilla. Saarella on vehreitä hedelmätarhoja, mutta vuoret ovat talvisin lumen peitossa. Vuokrahuvila Korsikalta tarjoaakin oiva mahdollisuuden aktiivilomailuun, sillä vuorenrinteillä kulkee upeita vaellusreittejä mm. Mare a Mare, joka kulkee saaren läpi.

Vuokraa loma-asunto Korsikalta ja pääset näkemään upeita nähtävyyksiä ja kokeilemaan monenlaisia aktiviteetteja. Korsikan tunnetuin asukas on Napoleon ja jos haluat, voit vierailla hänen syntymäkodissaan saarella, Musée National de la Maison Bonapartessa, joka sijaitsee Ajaccion kaupungissa.

Loma Korsikalla takaa upeita rantapäiviä auringossa. Yksi hienoimmista rannoista sijaitsee pienen kalastajakylä Porton lähellä. Porto kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle, joten se on tietysti myös näkemisen arvoinen itsessään. Vuokraa talo Korsikalta vaikka heti ja pääset tutustumaan saareen helposti pyöräille tai vuokra-autolla.

Loma Korsikalla

Varaa loma-asunto Korsikalt ja aloita loistava saarilomalle

Vuokraa huvila tai loma-asunto Korsikalta ja saat kokea uskomattoman ja unohtumattoman loman aidossa ympäristössä. Perhe voi mennä ja tulla niin kuin haluaa, kun on käytössä oma lomahuvila. Loma-asunto Korsikalla merkitsee vapautta syödä juuri silloin kuin haluaa ihan omalla terassilla, toisaata voitte hyvin valita jonkun ihanan lähialueen ravintolan ja lähteä nautiskelemaan oikein kunnolla.

Jos haluat tutustua Napoleonin jalanjälkiin, voit varata NOVASOLin huviloita ja huoneistoja Korsikalta vaikka heti täällä kotisivuillamme laatutakuulla. NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Ranskasta ja Korsikalta eri koko- ja hintaluokissa. Jokainen kohde on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten talon vuokraus on kauttamme turvallista. Lähde ihanalle lomasaarelle ja vuokraa huvila Korsikalta NOVASOLin kautta!