search

Vuokraa loma-asunto Franche-Comtésta

NOVASOLin kautta sinun on helppoa ja turvallista vuokrata unelmiesi loma-asunto Franche-Comtésta, Itä-Ranskassa Sveitsin rajalla sijaitsevalta seudulta seuraavaa lomaasi varten. Monipuolinen valikoimamme sisältää huvilat ja huoneistot Ranskassa kaikissa hinta- ja kokoluokissa, jolloin mieluisa kohde on helppo löytää. Franche-Comtén seutu koostuu neljästä departementista: Haute-Saône, Doubs, Jura ja Territoire de Belfort. Jokainen alue on omanlaisensa ja tarjoaa ainutlaatuista koettavaa niin historian, luonnon ja kulttuurin kun seudullisten erikoisuuksien ja aktiviteettien muodossa. Franche-Comté on toisin sanoen erinomainen kohde silloin, kun haluat vuokrata loma-asunnon Ranskasta ja tutustua maahan monipuolisesti.

Vuokraa loma-asunto Franche-Comtésta

Kaupunki ja kulttuuri

Franche-Comté toimi omana hallintoalueenaan vuoteen 2016 saakka, jonka jälkeen se on ollut osa Burgundi-Franche-Comtén aluetta. Franche-Comtén pääkaupunkina toimi Besançon, joka sijaitsee idyllisellä paikalla Doubs-joen rannalla. Kaupunki koostuu pääasiallisesti keskiaikaisista kivitaloista, upeista kirkoista ja katedraaleista sekä muutamista 1700-luvulta peräisin olevista kauniista taloista. Besançonilla on myös yksi Ranskan hienoimmista taidekokoelmista, joka sisältää muun muassa Bellinin, Rembrandtin ja Rubensin teoksia. Kokoelma on saanut lempinimen ”Petit Louvre” sen arvokkuuden vuoksi. Kaupungissa on myös kaksi merkittävää museota: Musée du Temps ja Musee de la Résistance et de la Déportation, joka sijaitsee kaupungin linnoituksessa.

Muita merkittäviä kaupunkeja Franche-Comtén alueella ovat Belfort, Doleja Montbéliard, joista löydät merkittäviä kulttuurillisia ja historiallisia kohteita sekä upeita näköalapaikkoja. Vuokraa loma-asunto Franche-Comtésta ja mielenkiintoiset kaupungit ja upeat nähtävyydet ovat aivan ulottuvillasi.

Luonto ja maisemat

Franche-Comté on luonnonkaunista seutua, joka markkinoi itseään usein ”vihreän turismin” ja luontomatkailun paratiisina. Kun suuri osa Ranskan maaperästä kuivuu helteisinä kesäkuukausina , Franche-Comtén alue pysyy vehreänä ja hedelmällisenä läheisten vuoristojen, jokien ja järvien, sekä lyhyiden kesämyrskyjen ansiosta. Doubs’n ja Juran alueilta Sveitsin rajan tuntumasta löydät värikkäitä kukkapeltoja, jotka luovat upeat puitteet vaellus- ja pyöräretkille sekä jokipurjehduksille. Alueen korkein vuori on Crêt de la Neige, joka ulottuu 1708 metrin korkeuteen.

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Franche-Comtésta, tarjoutuu sinulle mahdollisuus viettää lomaa juuri niin kuin itse haluat. Voit rentoutua, ottaa aurinkoa, nauttia upeasta luonnosta tai kokeilla erilaisia aktiviteettejä, mikä vain sinulle parhaiten sopii. Franche-Comtén seudun maisemia hallitsevat niityt, tiheät metsät, järvet ja vuoret, jotka kutsuvat sinut nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista  koko perheen voimin. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja koe upea  Franche-Comté monine mahdollisuuksineen!

Nähtävyydet ja käyntikohteet

Vuokraa loma-asunto Franche-Comtésta, jolloin voit helposti ihastella seudun upeita nähtävyyksiä matkasi aikana. Kauniiden luontokohteiden lisäksi alueella on paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten upeita kirkkoja, linnoja, arkkitehtuurisesti merkittäviä rakennuksia, monumentteja sekä muita historiaa huokuvia kohteita. Vierailun arvoinen paikka on esimerkiksi Beaunessa sijaitseva Musee de l'Hotel-Dieu, jonka goottilainen arkkitehtuuri ja 1400-luvulta alkava historia kiehtovat kävijöitä kerta toisensa jälkeen. Chateau de Joux –linnake on toiminut näyttämönä useille historiallisille tapahtumille ja 1700- ja 1800-luvuilla sitä käytettiin myös vankilana.

Lapsille mieluisa kohde on takuuvarmasti Aquaparc Isis –vesipuisto Dolessa, missä koko perhe voi nauttia vesileikeistä, rentoutumisesta ja korkeatasoisesta viihteestä. Doubs’n ”dinopuisto” on myös mielenkiintoinen paikka kaikille esihistoriasta ja dinosauruksista kiinnostuneille. Puistossa voit ihailla satoja esihistoriallisten eläinten ja ihmisten rekonstruktioita, jotka on sijoitettu yli kaksi kilometriä pitkän kävelyreitin varrelle. Loma-asunto Franche-Comtésta antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mitä haluat lomallasi tehdä ja millaisia nähtävyyksiä haluat nähdä.

Alueelliset erikoisuudet

Franche-Comtén seutu on monien kansainvälisesti tunnettujen tuotteiden ja kulinarististen erikoisuuksien koti ja syntypaikka. Parhaiten Franche-Comté tunnetaan maataloustuotteistaan, kuten Comté-juustostaan ja savustetuista makkaroistaan. Juran alue tuottaa myös paljon yksilöllisiä viinejä, kuten  Arbois ja Côtes du Jura.

Seutu tunnetaan myös Ranskan kellontekijänä, sillä kelloteollisuutta esiintyy alueella Sveitsin rajan molemmin puolin. Muita paikallisia tuotteita ovat lasituotteet, lelut sekä automerkki Peugeot, jolla on suuri tehdas Franche-Comtén alueella Sochaux’n kunnassa. Vuokraa loma-asunto Ranskasta, suuntaa Franche-Comtéen ja voit nauttia uusista makuelämyksistä.

Varaa loma-asunto Franche-Comtésta

NOVASOLin kautta vuokraat loma-asunnot Franche-Comtésta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Tarjonnastamme löydät kompaktit huoneistot pariskunnille sekä suuret huvilat perheille ja ystäväporukoille. Löydät koko valikoimamme helposti kotisivuiltamme ja mieluisan loma-asunnon varaat helposti ja turvallisesti suoraan netistä. Vuokraa loma-asunto Franche-Comtésta, jolloit sinulla on vapaus valita lomasi sisältö ja päättää itse omista aikatauluistasi. Voit esimerkiksi nauttia illallista rauhassa loma-asuntosi terassilla tai television ääressä ja nukkua tai valvoa niin kauan kuin haluat.

Monet loma-asunnot Ranskassa pitävät sisällään useita mukavuuksia. NOVASOLin kautta voit vuokrata esimerkiksi uima-altaallisen talon, valita huoneiston upealla panoraamanäköalalla, tai etsiä huoneiston sinulle tärkeän kohteen läheisyydestä. Meille on myös tärkeää, että loma-asunto Ranskassa saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja voit levollisin mielin käyttää palveluitamme. Niinpä kaikki loma-asunnot Franche-Comtéssa ja muualla Ranskassa on tarkastettu etukäteen varmistaaksemme, että niiden laatu ja varustelu vastaa kotisivuillamme annettua kuvausta. Kaikkiin varauksiin sisältyy myös turvapakettimme ilman lisähintaa. Toivotamme sinut lämpimästä tervetulleeksi vuokraamaan loma-asunto Ranskasta NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti!