search

Vuokraa talo Champagne-Ardennesta

Vuokrattava loma-asunto Champagne-Ardennessa vie sinut upeiden viinitilojen äärelle. Alueella on myös paljon museoita ja ranskalainen keittiö loistaa parhaimmillaan. Olemme välittäneet loma-asuntoja Euroopassa jo vuodesta 1968 ja voimme tarjota sinulle nykyään laatutarkastetut huoneistot ja huvilat Ranskassa laajassa valikoimassa.

Ardennes

Kaunis Champagne-Ardenne on alue, joka sijaitsee Ranskan koillisosassa rajautuen mm. Lorrainen ja Bourgognen alueisiin. Esimerkiksi Reims ja Troyes ovat tunnettuja ja upeita kaupunkeja, jotka ovat vain yksi esimerkki alueen mahtavasta tarjonnasta. Vuokraa loma-asunto Champagne-Ardennesta ja olet myös lähellä Belgiaa, johon alue rajautuu pohjoisessa.

Loma-asunto Champagne-Ardennessa tarkoittaa myös aina kupliva shampanjaa, sillä tämä juhlajuoma tulee nimenomaan täältä. Sitä on valmistettu alueella jo 1600-luvulta saakka, jolloin munkki nimeltä Dom Pérignon keksi tavan pitää kuplat sisällä pullossa. Alueella on lukuisia viinireittejä, joiden varrella nautit varmasti elostas, esimerkiksi Route de Massif du Saint Thierry on yksi suosikeistamme. Vuokraa talo champagne-Ardennen alueelta ja vieraile myös kuulussa Moët et Chandon’n viinikellarissa, joka sijaitsee Epernayn kaupungissa.

Paras tapa tutustua Ranskaan on vuokrata loma-asunto

Vuokrattavat loma-asunnot Champagne-Ardennessa tuovat monia etuja. Voit määritellä lomasi kulun ja viettää ihania päiviä omaan tahtiin juuri haluamassasi seurassa ilman turistihotellien ruuhkia. Lapset saavat keittiössä ruokaa silloin, kun tarve vaatii ja voitte pitää loma-asuntoa tukikohtana vaikkapa päiväretkille.

Talon vuokraus Champagne-Ardennesta merkitsee myös valinnanvapautta. Voit syödä illallisen ihanasti omalla terassilla tai valita jonkun lähialueen kivoista ravintoloista. Alueen spesialiteetteihin kuuluvat mm. valkoinen makkara boudin blanc, maukas andouillette, joka on valmistettu sisäelimistä sekä Ardennen ilmakuivattu kinkku. Lasi shampanjaa paikallisten juustojen mm. langres ja chaource, kera, tekee nautinnosta täydellisen.

Loma-asunnon vuokraus Champagne-Ardennesta on NOVASOLin kautta helppoa ja turvallista. Tarkistamme jokaisen kohteemme säännöllisesti ja vuokriimme kuuluu aina turvallisuuspaketimme peruutusturvineen. Löydät kaikki loma-asunnot Ranskasta täältä kotisivuiltamme ja voit hakuehtoja muokkaamalla valita niin hulppeat huvilat Champagne-Ardennesta tai yksinkertaisemmat huoneistot vaikkapa alueen ihanista kaupungeista.

Vuokraa loma-asunto Champagne-Ardennesta

Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja pääset helposti tutustumaan maan monenlaisiin piirteisiin. Champagne-Ardennen alueella on runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, joissa kannattaa vierailla. Lentillesin kaupungissa on hurmaava ristikkokirkko ja Colombey-les-Deux-Eglisesistä löydät mm. Charles de Gaulles’in muistomuseon. Myös lapset viihtyvät täällä. Yksi Ranskan suurimmista huvipuistoista, Nigloland löytyy läheltä, kun kohteenasi on loma-asunto Champagne-Ardennessa. Bonnes vacances!