search

Vuokraa loma-asunto Burgundista

Burgundin seutu on yksi Ranskan suurimmista ja se koostuu neljästä eri alueesta. Seutu on saanut nimensä itägermaaniselta burgundien kansalta, jotka valloittivat Dijonin kaupungin 200-luvulla. Sen jälkeen aluetta hallinnoi vaikutusvalkatainen Burgundin herttuakunta. Upea arkkitehtoninen perintö sekä gastronomia ovat säilyneet todisteina tästä loistokkaasta aikakaudesta. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja suuntaa lomalle Burgundiin!

Loma-asunto Burgundissa on loistava tilaisuus tutustua seudun aarteisiin omassa rauhassa sekä lähietäisyydeltä. Vuokraa loma-asunto Burgundista, jolloin alueen ilmapiiri sekä paikalliset tavat tarttuvat helposti sinuunkin. Burgundi on erittäin monipuolinen kohde, joten voit valita itsellesi mieluisan majoituksen vaikkapa Seinen kainaloon käpertyneestä huvilasta maaseudun rauhassa tai huoneisto Burgundin sydämestä, Dijonin keskustasta.

Vuokraa loma-asunto Burgundista

Herkkusuiden paratiisi

Burgundin seutu ei ole kuuluisa pelkästään arkkitehtonisesta perinnöstään, vaan vähintään yhtä paljon myös hedelmällisistä viljelysmaistaan. Burgundin pata on luonnollisesti varma valinta paikallisten herkullisuuksien pitkällä listalla, mutta nautit takuulla myös muista alueen erikoisuuksista. Burgundi tunnetaan myös herkullisista juustoista, joista alue saa kiittää munkkeja, erityisesti seudulle 1000-luvulla asettuneita sisterssiläismunkkeja. Mehukas Époisses de Bourgogne sekä monet vuohenjuustot ovat vain muutamia esimerkkejä Burgundin torien ja kauppojen kattavasta juustotarjonnasta. On myös täysi mahdottomuus puhua Burgundista mainitsematta alueen viinejä: Côtes-de-Beaune, Côtes de Nuits ja Macon, vai mainitaksemme muutamia. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja lähde Burgundin seudulle nauttimaan herkullisesta ruoasta ja viinistä alueen moniin ravintoloihin.

Runsaasti kulttuuria ja nähtävyyksiä

Loma-asunto Burgundissa on erintoimainen tapa tutustua laajan alueen tarjontaan.  Vieraile Dijonissa ja sen upeassa herttuanpalatsissa, kulje kaupungin kauniilla talojen reunustamilla kaduilla, ihastele yksityisiä tiilikattoisia kartanoita ja hämmästy Auxerren uskonnollisesta perinnöstä. Tutustu sisterssiläinmunkkien ihmeisiin Saint-Philibert de Tournus –kirkossa  tai Fontenayn apottiluostarissa, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.  Saône-et-Loiren seudulta, romaanisten kirkkojen paratiisista, löydät upeita uskonnollisia rakennuksia esimerkiksi Clunyn ja Paray-le-Monialin kaupungeista. Burgundi on myös täynnä kauniita maatiloja, aittoja ja suihkulähteitä, jotka koristavat kylien keskustoja.

Vietä loma Burgundissa

Loma-asunto Burgundissa maaseudun rauhassa

Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja suuntaa lomalle maaseudun rauhaan rentoutumaan. Vihreydestä ja patikoinnista pitävä matkailija nauttii varmasti lomailusta Burgundin seudulla , missä maisemat ovat sekä kauniita että vaihtelevia.  Morvan alue on hyvin vehreä, ja sitä täyttävät sekä metsät että järvet, jotka tarjoavat runsaasti vesiaktiviteetteja. Pyöräile Chablisin alueen pienten kylien ja viinitarhojen ohitse sekä pitkin Côte-d’Orin teitä, mutkitellen jokien ja kumpareiden välissä. Loma-asunto Burgundista on viihtyisä, riippumaton ja vastinetta rahalle antava vaihtoehto, kun haaveilet lomasta Ranskassa ja haluat tutustua seutuun mahdollisimman tarkasti.