search

Vuokraa loma-asunto Bretagnesta

Loma-asunto Bretagnesta takaa loistavan tukikohdan lomallesi. Bretagnen alue tuntuu alueelta, jossa on Ranska on aidoimmillaan. Ranskan länsiosa tuntuu edelleen jääneen suurimmilta turistivirroilta unholaan, joten loma-asunto Bretagnesta voi todellakin tarjota sinulle aidon kulttuurikokemuksen. Jokainen vuokrattava huoneisto ja huvila Ranskassa on yksityisomisteinen, joten pääset nauttimaan Bretagnesta niin kuin kuka tahansa paikallinen, aidolla ja erilaisella tavalla kuin turistihotelleissa

Koe upeat maisemat ja hienot antiikin ajan kirkot. Ihastu 1200 kilometriä pitkään rannikkoon ja koe keskiaikaisten pikkukylien aito tunnelma. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Bretagnesta, sinun on mahdollista myös vieraillla kelttiläisillä juhlilla, joita järjestetään monilla paikkakunnilla.

Vuokraa loma-asunto Bretagnesta

Bretagnea kutsutaan ”Merenrantamaaksi”, mutta upeiden hiekkarantojen lisäksi, myös sisämaassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Ihanat niityt, harjut ja metsät ympäröivät sinut kauempana merenrannasta. Loma-asunto Bretagnesta, kauniin luonnon keskeltä tarjoaa myös jälkiä vanhasta ajasta –rakennuksia, vanhoja kirkkoja ja kappeleita, linnoja ja upeita keskiaikaisia kaupunkeja unohtamatta megaliitteja – muistokiviä entisajan Bretagnesta. Vuokraa talo Ranskasta ja koe upea ja aito Bretagne vuokrahuvilassa omaan tahtiin.

Bretagnen keittiö

Vuokraa loma-asunto Bretagnesta ja pääset aivan varmasti huikeiden makuelämysten pariin. Tuore kala ja meren hedelmät, kuten osterit, simpukat, hummerit ja langustit, ihanat tuoreet kasvikset, hyvä liha ja ihanat siiderit. Kaikki nämä tuotteet tulevat suoraan paikallisilta tiloilta, joten voimme taata, e ttä herkkusuiden kannattaa vuokrata huvila Bretagnesta ja nautiskella upeista kulinaristisista nautinnoista niin omassa keittiössä kokkaillen kuin ihanissa lähialueen ravintoloissakin.

Bretagnen ruoka ja keittiö

Bretagnen luonto ja kulttuuri

Bretagnen ilmasto on melko leuto. Talvi on yleensä lumeton ja kaunis kesä tekee Bretagnesta suositun lomailukohteen. Uintisesonki alkaa yleensä toukokuussa ja kestää aina lokakuulle saakka. Vuokrahuvila Bretagnesta onkin rantaeläjän paratiisi. Bretagnen leuto ilmasto hellii erityisesti kukkia ja eläimiä, joiden kirjo onkin valtava, myös meren uumenissa. Loma-asunto Bretagnesta tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua lähialueen luonnonsuojelualueisiin vaikkapa retkeilyn merkeissä.

On hyvinkin mahdollista, että törmäät matkallasi kieleen, jota et meinaa tunnistaa. Kieli on Bretagnen oma ja sitä puhuttiin varsinkin entisaikoina. Löydät kaksikielisyyden yhä katukylteistä ja voit kuunnella kieltä myös radiosta.

Koe aito ja ihana loma ja vuokraa loma-asunto Bretagnesta

Valitse loma-asunto tai huvila Ranskasta ja pääset nauttimaan vapaa-ajastasi juuri haluamassasi seurassa, upeissa puitteissa. NOVASOL on toiminut loma-asuntojen välittäjänä jo 1960-luvulta saakka, joten voimme taata laadukasta ja turvallista huvilanvuokrausta Ranskassa ja Bretagnessa. Jokainen kohde on erikseen valikoitu, joten tiedät, mitä saat. Etsi sopiva huoneisto tai huvila Bretagnesta vaikka heti täällä kotisivuiltamme ja lähde ihanalle lomalle Ranskaan!