search

Vuokraa loma-asunto Auvergnesta

Kuuluuko loma-asunto Ranskassa seuraavan lomasi suunnitelmiin? NOVASOL tarjoaa upeat loma-asunnot Auvergnesta kaikissa hinta- ja kokoluokissa jokaiseen makuun. Auvergnessa voit nauttia kauniista luonnosta sekä kylpylöistä ja viettää näin rentouttavan ja virkistävän loman yksin, kaksin ja suuremman seurueen voimin. Vuokraa huvila tai huoneisto Auvergnesta helposti NOVASOLin tuhansien kohteiden valikoimasta. Voit etsiä loma-asuntoja suoraan kotisivuiltamme ja varata kohteen turvallisesti heti, kun mieluisa loma-asunto osuu kohdallesi.

Vuokraa loma-asunto Auvergnesta

NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja Euroopassa vuodesta 1968 lähtien ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaat loma-asunnot Ranskassa ja lähes 30 muusta Euroopan maasta. Valikoimastamme löydät huvilat ja huoneistot Auvergnesta, joka on yksi Ranskan monista upeista matkailualueista. Kotisivujemme hakukoneen avulla voit rajata hakutuloksia helposti loma-asunnon sijainnin ja varustelutason mukaan, jolloin löydät helposti sinulle parhaiten sopivat kohteet juuri sieltä, mistä haluat. Jos matkustat esimerkiksi lemmikin kanssa tai matkaseurueesi koostuu suuremmasta joukosta, hakukoneemme etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivat loma-asunnot Auvergnessa. Jos kaipaat esimerkiksi uima-altaallista huvilaa tai hieman tavallista laadukkaampia puutarhahuonekaluja ja upeaa terassimaisemaa, meiltä löydät etsimäsi. Tervetuloa NOVASOLin asiakkaaksi!

Osaksi Auvergne-Rhône-Alpesia

Keskellä Ranskaa sijaitseva Auvergne oli oma alueensa vuonna 2016 tehtyyn hallintouudistukseen saakka, jolloin Auvergnen hallinnollinen alue lakkautettiin ja liitettiin osaksi Auvergne-Rhône-Alpes –kokonaisuutta. Auvgernen pääkaupunkina toimi Clermont-Ferrand, joka on tunnettu kaupunkia ympäröivästä vuoristoalueesta. Kaupungista on kotoisin ranskalainen matemaatikkoa ja fyysikko Blaise Pascal, jonka mukaan paineen mittaamiseen käytettävä Pascal-yksikkö on saanut nimensä.

Auvergne ympäröi monia muita alueita, joten loma-asunto Auvergnessa on loistava valinta, kun haluat tutustua useisiin Ranskan alueisiin lomasi aikana. Auvergnen eteläpuolella sijaitsevat Midi-Pyrénéesin ja Languedoc-Roussillon hallintoalueet. Pohjoispuolella Auvergne jakaa rajan Keski-Ranskan ja Burgundin alueiden kanssa, joista jälkimmäinen on tunnettu viineistään. Muita rajanaapureita ovat Limousin lännessä ja Rhônes-Alpes idässä.

Loma Auvergnessa

Auvergne on yksi Ranskan harvemmin asutuista seuduista ja matkailu on yksi sen tärkeistä elinkeinoista. Alueen luonto on yksi alueen vetovoimatekijöistä ja Auvergnen lukuisat kylpylät ovat erinomaisia paikkoja virkistäytymiseen. Vichy on yksi seudun tunnetuimmista kylpyläkaupungeista ja siellä vierailee vuosittain runsaasti turisteja. Kaupungin nimi toimii myös yleisnimityksenä mineraalipitoisille kivennäisvesille.

Auvergnesta löydät runsaasti erilaisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Upeita luontokohteita ovat esimerkiksi Parc des Volcans d’Auvergne ja Parc du Livradois-Forez –nimiset luonnonpuistot. Ranskan vanhimman kaupungin titteliä kantava Aurillac sijaitsee 600 metriä merenpinnan yläpuolella ja on myös upea vierailukohde Auvergnen alueella lomailevalle. Montluçon tarjoaa koettavaa kaikille historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille.

Loma Auvergnessa

Löydä unelmiesi loma-asunto Auvergnesta

NOVASOLin laaja valikoima kattaa huvilat ja huoneistot Auvergnesta ja mahdollistaa helpon ja turvallisen varaamisen suoraan netissä kotisivuillamme. Valikoimastamme löydät loma-asunnot Ranskasta niin kahdelle hengelle kuin suuremmillekin ryhmille. Myös lemmikit ovat tervetulleita useisiin kohteisiimme.

NOVASOLin välittämät loma-asunnot Auvergnessa ja muualla Ranskassa ovat yksityisten henkilöiden omistamia. Kaikki loma-asunnot ovat kuitenkin laatutarkastettu henkilökuntamme toimesta ennen kuin ne avautuvat vuokrattavaksi kotisivuillamme. Näin voit vuokrata ainutlaatuisia ja persoonallisia kohteita turvallisesti ja varmana siitä, että kohdekuvaus pitää paikkansa. Vuokraa loma-asunto Auvergnesta, jolloin voit lomailla ja elää kuin paikalliset lähellä alueen nähtävyyksiä ja elämyksiä, sillä huvila tai huoneisto Auvergnessa tarjoaa samalla hieman aidomman lomaelämyksen.

Loma-asunto Auvergnessa NOVASOLilta

Helpoiten vuokraat loma-asunnot Ranskasta ja Auvergnesta suoraan kotisivuiltamme. Puhelimitse sinua palvelee kansainvälinen myyntipalvelumme  arkisin klo 10-18 ja suomenkielisen asiakaspalvelumme tavoitat helposti sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää jostakin tietystä kohteesta ennen varauksen tekemistä tai kaipaat apua ennen matkaasi, autamme sinua mielellämme kysymystesi kanssa. NOVASOLilla on myös useita palvelutoimistoja ympäri Eurooppaa, jotka auttavat sinua paikallisesti silloin, kun tarvitset apua lomasi aikana.

Kotisivujemme hakupalvelun avulla löydät helposti sinun tarpeisiisi sopivat loma-asunnot 27 Euroopan maasta ja yli 44 000 loma-asunnon joukosta. Varaa loma-asunto Auvergnesta helposti suoraan netistä minä vuoronkauden aikana tahansa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan loma-asunto Ranskasta NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti!