search

Vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta

Haaveiletko lomasta Lounais-Ranskan henkeäsalpaavissa vuoristo- ja Atlantin rannikkomaisemissa? Kokoa perheesi ja ystäväsi ja vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta, joka sijaitsee kuvankauniissa ympäristössä meren ja vuorien välissä. Täältä löytyy loistava aktiviteetti- ja nähtävyysvalikoima koko perheen lomaa varten. Lomallasi täällä sinulle avautuvat mahdollisuudet myös tutustua Aquitainen alueen muihinkin kohteisiin ja nähtävyyksiin monipuolisesti sekä omatoimisesti.

Vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta

Nähtävää ja koettavaa Pyrénées-Atlantiquessa

Pyrénées-Atlantiquen alue on ihanteellinen kaikille heille, jotka haluavat tutustua perinpohjin Ranskan historiaan sekä rikkaaseen kulttuuriseen perintöön. Uskomattoman upeat linnat ja linnoitukset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, ja esimerkiksi Chateau de Beynac sekä Chateau des Milandes tarjoavat houkuttelevia historiallisia tarinoita sekä seikkailuja. Lisäksi muun muassa Lourdesin kaupunki on Pyrénées-Atlantiquen tärkeä turistikohde, sillä vuosittain miljoonat vierailijat käyvät tutustumassa kuuluisaan Massabiellen luolaan. Lomallasi kannattaa myös ehdottomasti tutustua alueen kuvankauniisiin keskiaikaisiin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Aramitsiin, joka sijaitsee Barétousin laaksossa. Ranskalaisen kulttuurin lisäksi lomallasi Pyrénées-Atlantiquessa pääset tutustumaan myös Basquen kulttuuriin, sillä Pyrénées-Atlantiques sijaitsee vierivieressä kyseistä Espanjan aluetta kohden. 

Vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Pyrénées-Atlantiquen alue on yksi koko Ranskan kauneimmista alueista luonnollisesta näkökulmasta katsottuna, kiitos sen maantieteellisen sijainnin sekä suuresti vaihtelevan maiseman. Täällä pääset patikoimaan Pyreneiden vuoristolle, mistä löytyy lukemattomia patikointi- ja maastopyöräilyreittejä. Lähde tutustumaan esimerkiksi Ossaun laaksoon tai kiipeämään Larrunin vuorta, joka nousee 905 metrin korkeuteen. Vuoristoympäristössä pääset virkistävien aktiviteettien lisäksi nauttimaan myös luonnon monimuotoisuudesta sekä monipuolisesta eläimistöstä, johon sisältyy muun muassa eksoottisia lintuja, kuten esimerkiksi hanhikorppikotka. Jos haluat kokea vuoriston elämyksellisesti ihaillen henkeäsalpaavia maisemia, hyppää pienen, jo vuodesta 1924 kulkeneen junan kyytiin, joka vie La Rhunen vuoren huipulle. Loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen luonnonläheisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Lomallasi Pyrénées-Atlantiquessa pääset myös nauttimaan monista muista aktiviteeteista ja harrastuksista, kuten esimerkiksi vesiaktiviteeteista ja etenkin surfaamisesta. Biarritzin kaupungin rannikolta sanotaan löytyvän koko Ranskan parhaat aallot, joten surffareiden sekä kyseisestä aktiviteetista kiinnostuneiden aloittelijoiden kannattakin ehdottomasti suunnata tänne. Lisäksi Pyrénées-Atlantiquen alue on tunnettu sen monista värikkäistä tapahtumista sekä festivaaleista, jotka kokoavat tuhansia ihmisiä alueen kaduille juhlimaan. Koe esimerkiksi kuuluisa ja mahtipontinen Bayonne-festivaali  tai Festival du Tango Argentin lomallasi Pyrénées-Atlantiquessa. 

Vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta

Vuokraa loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Aquitainen alueella ja Pyrénées-Atlantiquen kuvankaunis ja elämyksellinen kohde on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Parhaan loman saat aikaiseksi, kun käytössäsi on vuokrattu loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta. Se tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, itsenäisyyttä, sekä myöskin persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone, jotta kaikki voivat nauttia lomasta täysin siemauksin. Asunnon vuokraaminen on helppoa ja kätevää täällä nettisivuillamme, missä pääset rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella, jotta löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimman kohteen. Tutustu siis valikoimamme, rajaa hakua ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pyrénées-Atlantiquesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!