search

Vuokraa loma-asunto Montignacista

Vézèren joen varrella sijaitseva Montignacin kuvankaunis kylä on parhaiten tunnettu sen kuuluisista Lascauxin luolistaan. Niiden lisäksi tämä idyllisen sijainnin omaava kylä tarjoaa paljon muutakin. Pitkin joen pientareita sekä kylän kapeita katuja sijaitsevien vanhojen rakennusten kauniit parvekkeet ovat täynnä ihanantuoksuisia kukkia, jotka tuovat aivan erityistä kauneutta sekä tunnelmaa Montignacin kylään. Monet kylän rakennuksista juontavat juurensa aina 1300-luvulle asti ja osittain tästä syystä kaupungissa vallitsee historiallinen tunnelma. Kun suuntaat Montignacin korkeimmalle kohdalle, eteesi aukeavat henkeäsalpaavat maisemat kylän kattojen, joen, sekä Montignacin linnan raunioiden ylle. Montignac sijaitsee Aquitainen alueella Dordognen departementissa, joka on tunnettu sen kuvankauniista luonnosta, useista joista, lukuisista linnoista, sekä sadoista luolista. Lisäksi alueen historia sekä ruokakulttuuri tryffeleineen ja paikallisine viineineen ovat tärkeä osa Dordognea. Vuokraa loma-asunto Montignacista ja koe lomallasi kaikki se, mitä tällä mielenkiintoisella kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Montignacista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Montignacissa

Koko Montignacin kaupunki kauniine historiallisine rakennuksineen on jo nähtävyys itsessään. Tutkiskellessasi kaupungin kujia sekä pitkin jokea sijaitsevia taloja, ohitat vuonna 1766 rakennetun vanhan kivisillan, joka on näkemisen arvoinen nähtävyys. Myös aiemmin mainitut Montignacin linnan rauniot ovat upeaa katseltavaa. Kyseinen linna on aikaisemmin ollut yksi alueen tärkeimmistä linnoista ja nykyään täällä voit tuntea vahvaa historian havinaa sekä nauttia kauniista maisemista. Älä myöskään unohda vierailla Montignacin kirkossa. Kuljeksiessasi pitkin kaupunkia voit välillä pysähtyä viihtyisään kahvilaan tai ravintolaan nauttimaan vaikkapa lasillisen viiniä sekä herkullista lounasta. Vuokraa loma-asunto Montignacista ja pääset ihailemaan kaupungin kauneutta sekä sen nähtävyyksiä. 

Loma-asunto Montignacista tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Lascauxin kuuluisiin luoliin, joista löytyy jopa 17000 vuotta vanhoja luolamaalauksia. Tarinan mukaan luolan löysivät vuonna 1940 nuoret paikalliset, kun heidän koiransa oli juossut karkuteille. Luolat olivat avoinna yleisölle toisen maailmansodan jälkeen, mutta ne suljettiin kävijöiltä vuonna 1963, sillä liiallisen kävijämäärän seurauksena luolamaalaukset alkoivat vahingoittua. Myöhemmin kohteen lähelle avattiin Lascaux II, joka on tarkka jäljennös alkuperäisestä luolasta, sen suurimmista onkaloista sekä tietenkin maalauksista. Alkuperäinen luola listattiin vuonna 1979 UNESCOn maailmanperintökohteeksi. 

Vuokraa loma-asunto Montignacista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Montignacin alue tarjoaa paljon loistavia patikointi- ja pyöräilyreittejä. Lisäksi Vézèren joki tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi kanootti- ja kajakkimelontaan. Montignac on loistava kohde lapsiperheille myös siitä syystä, että täällä sijaitsee muun muassa eläinpuisto, vesipuisto, sekä monia muita lapsiystävällisiä kohteita ja aktiviteetteja. Loma-asunto Montignacista tarjoaa myös tilaisuuden tutustua muihin läheisiin kyliin ja kohteisiin. Esimerkiksi Saint Armand de Colyn ja Saint Leon sur Vezeren pikkukylät ovat ihania ja kauniita päiväreissun kohteita. Ihaile kuvankaunista luostaria sekä sen kirkkoa Saint Armand de Colyssa ja kuljeksi vanhojen, ihanasti säilöttyjen talojen seassa Saint Leon sur Vezeressa. Molempien kylien idyllinen tunnelma kiehtovat sinua. Älä myöskään unohda vierailla Sarlatin keskiaikaisessa kaupungissa tutustumassa sen lukuisiin ravintoloihin sekä putiikkeihin. 

Vuokraa loma-asunto Montignacista

Vuokraa loma-asunto Montignacista NOVASOLin kautta

Lomallasi Montignacissa pääset tutustumaan alueen loistavaan ruokakulttuuriin. Halutessasi voit ostaa aterian ainekset aamulla markkinoilta, ja kokata koko perheelle herkullisen illallisen oman loma-asunnon keittiössä. Jos kuitenkin haluat mieluummin nauttia paikallisesta ruuasta ilman, että joudut itse ruuanlaittohommiin, voit suunnata johonkin kaupungin monista viihtyisistä ravintoloista, jotka tarjoilevat mitä herkullisimpia annoksia sekä ihania paikallisia viinejä. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Aquitainen alueella tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lomallesi, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä ja usein myös tarjoaa suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tervetuloa viettämään unohtumaton loma NOVASOLin loma-asuntoon tänne Ranskan unelmakohteeseen!