search

Vuokraa loma-asunto Dordognesta

Haaveiletko Ranskan lomasta, jota sävyttävät vahvasti muun muassa historia, luonto, kulttuuri sekä viini? Siinä tapauksessa Dordogne on mitä loistavin lomakohde sinulle! Täältä löytyy jokaiselle lomailijalle jotakin, riippumatta siitä, haluatteko perheen kesken kokea mielenkiintoisia seikkailuja, vai viettää ihanan rentouttavan loman. Vieraile alueen henkeäsalpaavissa luolissa ja kuvankauniilla viinitiloilla sekä koe Dordognen upeat luonnolliset maisemat. Dordogne sijaitsee Ranskan Aquitainen alueella, jonka suurimmat kaupungit ovat Périgeux ja Bergerac. Paras tapa nauttia lomastasi, on vuokrata loma-asunto Dordognesta NOVASOLin kautta, ja nauttia vuokrakodin tuomasta vapaudesta sekä omatoimisuudesta. Tällöin pääset paremmin tutustumaan alueen kulttuuriin ja ihmisiin sekä elämään lomallasi kuten paikallinen. 

Vuokraa loma-asunto Dordognesta

Nähtävyyksiä ja elämyksiä Dordognessa

Lomalla Dordognessa pääset muun muassa ihailemaan Vézén laakson esihistoriallisia luolamaalauksia sekä vierailemaan esihistoriallisessa kansallismuseossa, joka antaa käsitystä esi-isiemme elintavoista ja elämistä. Lisäksi pääset tutustumaan alueen vaikuttaviin linnoihin, joita on Dordognessa laskettu olevan jopa 1001 ja monet niistä ovat avoinna yleisölle. Muun muassa Jumilhacin, Beynacin, sekä Hautefortin linnat ovat suosittuja nähtävyyksiä sekä äärimmäisen vaikuttavaa katseltavaa, kiitos niiden arkkitehtuurisen ja historiallisen upeuden. Lisäksi Dordognen alueelta löytyy satoja henkeäsalpaavia luolia, joiden tutustumiseen kannattaa myös käyttää aikaa lomalla. Esimerkiksi Gouffre de Proumeyssacin tippukiviluola sekä Font de Gaumen luola esihistoriallisine kalliomaalauksineen ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita. Vuokraa loma-asunto Dordognesta ja pääset kokemaan alueen unohtumattomia elämyksiä sen ainutlaatuisten nähtävyyksien parissa. 

Vuokraa loma-asunto Dordognesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi

Dordognessa sijaitsee viisi jokea, Dordogne, Vézére, Isle, Dronne ja Auvézère, jotka houkuttelevat erityisesti kanoottimelojia. Juurikin kanootin avulla pääset kokemaan alueen luonnon upealla tavalla. Jokien varsilta löytyy monia ihania piknik-paikkoja sekä lapsiystävällisiä uimapaikkoja, jotta aktiivisen seikkailupäivän lomassa pääsee välillä herkuttelemaan sekä pulahtamaan virkistävään veteen. Vesiaktiviteettien lisäksi Dordognessa on loistavia mahdollisuuksia lähteä patikoimaan, ratsastamaan sekä maastopyöräilemään. 

Loma-asunto Dordognesta tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua monipuolisesti alueen herkulliseen ruokakulttuuriin. Halutessasi voit itse ostaa ihania ja tuoreita raaka-aineita, joista valmistaa herkullinen illallinen koko perheelle oman loma-asunnon keittiössä. Voit myös tietenkin herkutella alueen monissa ihanissa ravintoloissa, joista osa on jopa ansainnut Michelin-tähden. Ruoka on myös siitä syystä isossa osassa Dordognen kulttuuria, että täältä löytyy muutamia ruokamuseoita, kuten esimerkiksi tryffelimuseo, sekä suklaamuseo. 

Vuokraa loma-asunto Dordognesta

Vuokraa loma-asunto Dordognesta NOVASOLin kautta

Uskomattomien nähtävyyksien, monipuolisten aktiviteettien, sekä herkullisen ruokakulttuurin lisäksi lomalla Dordognessa pääset nauttimaan alueen monista ihanista viinitiloista ja tutustumaan viinintuotantoon sekä tietenkin maistelemaan paikallisia viinejä. Loma-asunto Dordognesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kaikkeen tähän lomallasi Aquitainen alueella ja usein loman ainutlaatuisuus saa lomailijan palaamaan tänne uudestaan. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomalle paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä, ja usein myös monipuolisemmat ja suuremmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tervetuloa viettämään unohtumaton loma tänne Ranskan unelmakohteeseen koko perheen kesken!