search

Vuokraa loma-asunto Aquitainesta

Aquitaine on suosittu loma-alue, joka sijaitsee Atlantin ja Pyreneiden syleilyssä. Loma-asunto Aquitainesta on loistava valinta niin rantaelämästä, metsistä, järvistä, virroista, vuorista kuin taiteestakin haaveileville matkaajille.

Loma-asunnot Aquitainessa tarjoavat varmasti merellistä tunnelmaa, sillä rannikko on 250 klometriä pitkä ja sen upeilla hiekkarannoilla voit nauttia yli 2200:sta aurinkoisesta tunnista vuodessa. Pääkaupunki Bordeaux’n ilmapiiri on puolestaan erittäin kansainvälinen. Vuokraa loma-asunto Aquitainesta ja tämän Ranskan viidenneksi suurimman kaupungin läheltä ja sinulla on paljon nähtävää ja koettavaa. Vilkas kulttuurielämä sekä mielenkiintoiset museot, neoklassiset rakennukset ja kauniit puistot kannattaa kokea omin silmin.

Vuokratalo Arcachonista on myös loistava vaihtoehto, sillä rantakohteessa on erittäin ihana ilmasto ja löydät sieltä myös maailmankuulun osteriviljelmän sekä Euroopan suurimmat hiekkadyynit.

Vuokraa loma-asunto Aquitainesta

Aktiivilomailua ja herkkuhetkiä ranskalaiseen tyyliin

Atlantin ja Quercy-vuoren välistä löydät laajan tasankoalueen, jonka pinta-ala on yli 14.000km2. Loma-asunto Aquitanesta ja sen alavilta osilta sopiikin hyvin myös pyöräilyyn tai vaellukseen. Alueen korkeimmat kohdat ovat Pointe de Grave, Bayonne ja Nérac, mutta muuten tämä osa Aquitainesta tarjoaa melko loivapiirteistä ja jokaiselle sopivaa maastoa.

Pyreneiden vuoristo sopii puolestaan hiihdon ja vaelluksen ystäville ja tarjoaa jo suurempaa haastetta. Vuokraa talo Pyreneiden läheltä ja ihastu upeisiin merimaisemiin, jotka yltävät aina Espanjaan saakka.

Monet järvet ja virrat ja suuret metsät, Pèrigord Vert, ovat myös tyypillistä Aquitainen alueelle. Loma-asunnon vuokraus Aquitainesta sopii myös hyvin herkkusuille, sillä alueella kasvaa himoittuja tryffelisieniä ja viinit ovat myös erittäin hyviä. Saint-Èmilion kylän äärellä on tunnettuja viinitiloja, joissa pääset myös maistelemaan paikallisia tuotteita. Näet myös pienen mäen päällä sijaitsevalta kylältä upeat maisemat Dordognen yli.

Varaa loma-asunto Aquitainesta kauttamme turvallisesti ja helposti

Vuokraa loma-asunto Aquitainesta ja tunnet olosi tervetulleeksi. Ihmiset ovat erittäin vieraanvaraisia ja paikallisia tapahtumiakin on runsaasti. Traditiot ja hyvä ruoka kuuluvat tärkeänä osana moniin juhliin, joten suosittelemme seikkailumieltä ja osallistumista lämpimästi. NOVASOLin kautta löydät erilaiset loma-asunnot ja vuokratalot Aquitainesta helposti suoraan täältä kotisivuiltamme. Käytä hakuehtoja, jolloin löydät juuri sinun toiveisiisi sopivat loma-asunnot Ranskasta vaikka heti. Jokainen huoneisto ja huvila Aquitainessa ja muualla Euroopassa on erikseen valikoitu, joten voit vuokrata loma-asuntoja NOVASOLilta turvallisin mielin. Tervetuloa etsimään unelmiesi lomahuvila Aquitainesta!