search

Vuokraa loma-asunto Ranskasta

Loma-asunnon vuokraus Ranskasta merkitsee asumista Euroopan sydämessä, maassa, joka oli kerran suurien historiallisten ja kulttuuritapahtumien näyttämö. Ranska on oikea kulttuurin ystävien ja herkuttelijoiden paratiisi, jonka monipuoliset maisemat ja vieraanvarainen kulttuuri tekevät talon vuokrauksesta mielenkiintoisen vaihtoehdon seuraavalle lomallesi.

NOVASOLin kautta voit vuokrata talot ja huoneistot Ranskasta lähes joka puolelta. Löydät NOVASOLin loma-asuntoja Bretagnessa, Provencessa ja Normandiassa sekä kuuluisassa Korsikassa. Jos haluat viettää lomaa suurkaupungissa, vuokraa huoneisto Pariisista. Välimeren ranskalaisella rannikolla on ihana ilmapiiri ja upea ympäristö. Löydät huoneistoja ja vuokrahuviloita Ranskan Rivieralta mutta myös Ranskan Côte d’Azurin, lähistöltä. Upeat huoneistot ja huvilat Nizzasta, Cannesista ja St. Tropezista eivät jätä ketään kylmäksi. Jos haluaa kesälomalla vilvoitella, löydät valikoimastamme yli tuhat laatutaattua ja uima-altaallista loma-asuntoa Ranskasta.

Vuokrahuvilat Ranskassa vievät sinut herkkujen maailmaan

Moni meistä arvostaa kaikkea mitä Ranskalla on tarjottavana: rikasta kulttuurielämää, fantastisia viinejä, luovaa keittiötä, suurkaupunkeja ja ihania maisemia muutaman esimerkin mainitaksemme.

Loma-asunto Ranskasta tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia maan keittiöstä, joka on eräiden asiantuntijoiden mukaan kaikkien muiden länsimaisten keittiöiden perusta. Ranska on maa, jossa ruoasta täytyy nauttia ja ruokailuun kannattaa varata aikaa. Vuokraa talo Ranskasta, tutustu sen kaikkiin herkkuihin mm. eri juustot, viinit ja leivät, kulttuuriin ja elämään. Vuokratalo Ranskan maaseudulta vie sinut paikallisten leipomoiden, viinitilojen ja juustoloiden maailmaan. Lähes joka kylässä on leipomo, josta voit noutaa tuoretta patonkia ja muita herkkuja. On ihanaa herätä aamulla vuokratalosta Ranskan maaseudulta ja noutaa tuoreita leivonnaisia lähileipomon tiskiltä suoraan aamiaispöytään.

Monilla viinitiloilla pääsee maistelemaan eri tuotteita ja valikoimaan parhaat viinit tuliaisiksi kotiin. NOVASOLin loma-asunnot Ranskassa, kuten muuallakin Euroopassa ovat aina hyvin varusteltuja ja voit kokata niiden keittiöissä hyvin myös itse. Juhlaillallinen vuokrahuvilan terassilla hyvällä porukalla kruunautuu viinien ja juustojen maisteluihin.

Vuokrahuvila Ranskassa on sukellus ranskalaiseen keittiöön niin ravintoloiden makumaailmoja kuin itse loihdittuja aterioita nauttien.

Loma Ranskassa

Kulttuuria ja luontoa Ranskan lomalla

Loma-asunnon vuokraaminen Ranskasta vie sinut vanhan ja mielenkiintoisen kulttuurin äärelle. Ranska on historiallisesti merkittävä maa ja löydät ympäri valtakuntaa monia hienoja muistomerkkejä ja nähtävyyksiä, jotka vievät sinut kauas ajassa taakse päin.

Ranskan kuuluisimmat nähtävyydet löytyvät kenties pääkaupungista. Vuokraa huoneisto Parisiista ja Eiffelin torni, Louvre, riemukaare, Sacre Couer ja monet muut upeat rakennukset ja museot vievät sinut syvälle kulttuurin saloihin. Pariisi onkin lomakohde, jossa viihdyt vuodesta toiseen, sillä siellä elävä kulttuuri ja vanha perinne lyövät kättä parhaalla tavalla. Löydät upeita nähtävyyksiä myös muista Ranskan kaupungeista. Vuokraa huvila Ranskan etelärannikolta ja pääset tutustumaan Ranskan Rivieran upean merelliseen luksuselämään. Cannesin elokuvajuhlat, Nizzan upeat nähtävyydet sekä Marseillesin monikultturinen elämä vievät sinut kauas arjesta. Loma-asunnot ranskan Rivieralla ovatkin erittäin suosittuja niin ranskalaisten itsensä kuin muidenkin keskuudessa. Helteinen Välimeren ilmasto tekee Rivierasta loistavan lomakohteen myös muulloin kuin kesäaikaan.

Vuokraa loma-asunto Ranskasta

Vuokraa talo Ranskan keskiosista ja pääset nauttimaan upeista vuoristoista ja Alppimaisemista. Upeat järvet, kuten Lac D’Annecy peilaavat huikeita maisemia ja kaupungit ovat toinen toistaan idyllisempiä. Löydät loma-asunnot Ranskasta kauttamme myös talvilomalle, sillä vuoristossa on loistavat hiihto-olosuhteet, joissa viihtyvät myös kokeneemmat liikkujat. Löytyypä Ranskasta Euroopan suurin vuorikin, Mont Blanc, jonka voit bongata monesta suunnasta Ranskan ylängöillä.

Vuokrattavat loma-asunnot Ranskassa sopivat mainiosti myös aktiivilomailijoille. Pyöräily, vaellus, vesiurheilu ja monet muut lajit onnistuvat mainiosti Ranskassa. Lähde testaamana vaikka kuuluisan Tour de Francen pyöräreittejä tai vaeltamaan upeisiin Alppimaisemiin. Loma-asunto Ranskan rannikolla takaa mainiot olosuhteet monenlaisiin vesiurheilulajeihin ja kalastamassakin kannattaa käydä.

Ranska on suuri ja mielenkiintoinen maa, josta jokainen löytää varmasti tekemistä ja näkemistä tarpeekseen loman ajalle. Hyvä vinkki on vuokrata huvila Ranskasta, jos haluat nauttia ajastasi enemmän rauhassa omissa oloissa. Oma rauha ja oma porukka takaavat sen, että saat viettää lomaasi juuri sillä tavalla kuin haluatkin huolehtimatta turistirysien ruuhkista.

Vuokraa uima-altaallinen loma-asunto Ranskasta

Kuten mainitsimme aiemmin, on NOVASOLilla myös uima-altaallisia loma-asuntoja ja -huoneistoja Ranskassa. Uima-altaalliset vuokrahuvilat Ranskassa tuovat luksusta lomaasi. Kuumat kesäpäivät kruunautuvat, kun pääset välillä pulahtamaan omaan uima-altaaseen. Löydät NOVASOLilta laajan valikoiman erilaisia uima-altaallisia vuokra-asuntoja Ranskasta. Joissakin uima-allas on sisällä, toisissa ulkona ja joissakin ne ovat muutaman muun loma-asunnon kanssa yhteiskäytössä. Jokaisessa loma-asunnon kuvauksessa on tarkemmin määritelty, millainen uima-allas on.

Loma-asunto Ranskasta omalla uima-altaalla sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Sinun ei tarvitse välttämättä keksiä joka päivälle tekemistä, kun lapset viihtyvät altaalla polskien aamusta iltaan. Uima-allas on sen verran harvinaista herkkua kotimaassa, että se tuo myös luksuksen tuntua lomallesi. Kesäpäivät erityisesti Ranskan etelärannikolla voivat olla todella kuumia, joten uima-altaallinen vuokratalo Ranskan Rivieralla tai Cote d’Azurissa tuo varmasti iloa kaiken ikäisille lomailijoille!

Vuokraa loma-asunto Ranskasta

Vuokraa loma-asunto Ranskasta NOVASOLin kautta

Löydät meiltä lomahuvilat ja –talot ranskasta kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Voit valita pienen, soman mökin maalaiskylässä, ylellisen linnamaisen loma-asunnon Ranskasta ja kaikkea siitä välistä. Kaikki asunnot ovat edustajamme tarkastamia ja he ovat varmistaneet, että kaikki antamamme tiedot asunnoista pitävät paikkansa. Täten jokainen NOVASOLin vuokraama loma-asunto Ranskassa ja muualla Euroopassa on laadultaan taattu.

Olet lämpimästi tervetullut varaamaan loma-asuntoja sivustoltamme. Voit valikoida sopivat vuokratalot ja lomahuvilat Ranskasta hakuehtoja muokkaamalla. Löydät loma-asunnot Ranskasta uima-altaalla, läheltä golf-kenttiä tai vaikka kalastuksen ystäville. Valitse ensin sopiva paikkakunta tai alue, josta loma-asunnon vuokraus Ranskasta kiinnostaa ja tutustu sitten sopiviin loma-asuntoihin alueella. Jokainen loma-asunto Ranskassa on varusteltu erillisillä kohdetiedoilla, joista saat selville vuokratalon ominaisuudet ja mahdollisuudet. Jos sinulla on kysyttävää asunnon vuokraamisesta Ranskasta, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme!

Olet lämpimästi tervetullut varaamaan loma-asuntoja Ranskasta kätevästi suoraan kotisivuiltamme. NOVASOL vuokraa yksityisomisteiset lomahuoneistot, huvilat ja talot Ranskasta ja muualta Euroopasta laatutakuulla, joten voit vuokrata loma-asunnot aina turvallisesti ja helposti kauttamme! Jokaiseen vuokraan sisältyy myös Turvallisuuspakettimme peruutusturvineen, joten loma-asunto Ranskasta NOVASOLin kautta on takuuvalinta.