search

Vuokraa loma-asunto Varsovasta

Varsova, Puolan pääkaupunki, sijaitsee Puolan itäosassa. Kaupunkia ympäröivät useat pienemmät kylät, ja kaupungin pohjoispuolella sijaitsee upea kansallispuisto. 
Varsova sopii erityisesti heille, jotka hakevat kaupunkilomaltaan jotain hieman erilaista mutta kaipaavat aktiviteetteja. Myös historian ystävät löytävät kaupungista tekemistä ja nähtävää, Veiksel-joen rannoilla voit nauttia maisemista ja auringosta. Kaupungissa on myös runsaasti puistoja. NOVASOLilta löydät paljon vaihtoehtoja majoitukseen Varsovassa. Vuokraa loma-asunto Puolasta, helposti ja turvallisesti kauttamme ja lähde lomalle Varsovan alueelle!

Vuokraa loma-asunto Varsovasta

Varsovan rikas historia 

Varsovan nimi on lyhenne Warcisław Warszista, joka on todennäköisimmin kaupungin perustaneen miehen nimi. Legendan mukaan nimi tulee kuitenkin pariskunnalta, jonka osapuolien nimet olivat Wars ja Sawa. Ensimmäisen kerran kaupungin nimi tuli esiin 1300-luvun alussa, kun taas pääkaupunki siitä tuli virallisesti vasta 1950-luvulla. 1300-luvun alussa Varsova oli tärkeä vaihtokaupan ja kalastuksen keskus. Se on myös ollut tärkeässä asemassa monissa sodissa - esimerkiksi ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa. Ei siis ihmekään, että kaupunki on täynnä museoita ja historiallisia nähtävyyksiä - kulttuurin ystävät saavat varmasti vastinetta rahoilleen.

Turistinähtävyydet Varsovassa 

Varsovaa pidetään yleisesti ottaen hyvin kauniina kaupunkina. Rikas historia on muokannut kaupunkia omalla tavallaan - kulttuuritarjonta on hyvin runsasta. Erityisesti kaupunkissa on teattereita, oopperoita ja taidegallerioita. Kulttuurin ja historian ohella Varsova tarjoaa myös vilkasta yöelämää ja jokainen löytää varmasti itselleen sopivan baarin, pubin tai yökehron. Varsovan eläintarha ja planetaario ovat suosittuja kohteita erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. 

Loma Varsovassa

Varaa loma-asunto Varsovasta

Jos haluat lähteä tutustumaan tähän uniikkiin suurkaupunkiin, valitse loma-asuntosi NOVASOLilta - meille on tärkeintä, että majoitus vastaa juuri sinun toiveitasi. Voit asettaa erilaisia kriteerejä asunnoille kun etsit vaihtoehtoja verkkosivuiltamme. Vuokraa loma-asunto Varsovasta, luotettavasti ja helposti NOVASOLilta!