search

Vuokraa loma-asunto Tatran vuoristosta

Haluatko viettää lomaasi yläilmoissa tai eliminoida arjen stressin tehokkaasti? Siinä tapauksessa Tatran vuoristo Puolassa on oikea valinta! NOVASOL tarjoaa runsaan valikoiman, josta löydät myös loma-asunnot Puolasta - tutustu vaihtoehtoihin verkkosivuiltamme, vuokraa loma-asunto Tatran vuoristosta ja lähde lomalle Eurooppaan keskelle upeita maisemia! 

Vuokraa loma-asunto Tatran vuoristosta

Tatran vuoristo 

Tatran vuoristo on mielenkiintoinen ja unohtumaton paikka viettää loma. Vuoristosta noin kaksi kolmasosaa sijaitsee Slovakian alueella ja yksi kolmasosa Puolassa, jonka takia sitä kutsutaankin maailman pienimmäksi korkeaksi vuoristoksi. 

Huiput ovat lumen peitossa ja muistuttavat paljon Alppeja maisemiltaan. Alueella on runsaasti kristallinkirkkaita vesistöjä ja vesiputouksia, joita et löydä muualta. Puolan rajojen sisällä korkein huippu on Rysy, joka kohoaa vähän yli 2000 metrin korkeuteen. Sen ympärillä on myös järviä, jotka tekevät maisemista entistä upeammat.

Aktiviteetit ja nähtävyydet 

Sanomattakin on selvää, että vaeltamista ja pyöräilyä harrastavat saavat varmasti rahoilleen vastinetta. Alueella on hyvin tasokkaita reittejä, joita huolletaan säännöllisesti. Kirsikkana kakun päälle saat upeat maisemat! Myös talviurheilulajien harrastajat löytävät Tatran vuoristosta tekemistä. Zakopanessa sijaitsee alueen suosituin talviurheilukeskus, jossa voit sekä lasketella että hiihtää. Keskuksessa on hyvin hoidettu alppihiihtorinne. Zakopanen kaupunki on mielenkiintoinen kohde muillekin kuin urheilun ystäville, sillä alueella on rikas historia. Zakopanessa voit tutustua puolalais-slovakialaiseen historialliseen heimoon, joka asutti aluetta 1400-1600-luvuilla. 

Zakopane

Varaa loma-asunto Tatran vuoristosta 

Huolimatta siitä, mihin aikaan vuodesta päätät aloittaa lomasi, on Tatran vuoristolla jotain tarjottavaa. NOVASOL tarjoaa laadukasta majoitusta, joka on unohtumattoman loman aloituspiste. Vuokraa loma-asunto Tatran vuoristosta tai tutustu muihin Puolan alueisiin verkkosivuiltamme!