search

Vuokraa loma-asunto Pommerista

Loma Pommerissa ei jätä ketään kylmäksi - alueen upea luonto on täynnä jääkauden aikaisia muodostelmia, jokia, järviä ja koskemattomia metsiä. Vuokraa mökki Puolasta ja ihastu Pommerin alueeseen! 

Vuokraa loma-asunto Pommerista

Puolan Pommerin alue on jokseenkin tuntematon turisteille, joka tekee siitä erityisen mielenkiintoisen yksittäisille matkailijoille ja rauhaa kaipaaville. Tee pitkiä kävelylenkkejä ja tarkastele erikoista luontoa samalla - täältä löydät harvinaisia lintulajeja, kuten kurkia, haikaroita sekä muita eläimiä, muun muassa villisikoja. Jokainen luonnonystävä saa varmasti vastinetta rahoilleen! 

Järvet ovat otollisia kanoottiretkille, kalastukselle ja purjehdukselle. Pommerin asukkaat ovat hyvin vieraanvaraisia ja toivottavat turistit varmasti tervetulleiksi. Heiltä voit kysyä paikkalisista tavoista, kulttuurista ja luonnosta. 

Pommeri alueena 

Pommerin nimi tulee slaavilaisesta sanasta “Pomorze”, joka tarkoittaa maata veden äärellä. Alueella onkin pitkä ja rikas historia. Kenties kauneimmat alueet sijaitsevat Drawa-joen varrella, ja saman niminen kansallispuisto on myös näkemisen arvoinen. Pommerin monet joet tarjoavat unohtumattomia maisemia erityisesti kanootilla liikkuville. Voit pysähtyä ihastelemaan idyllisiä maisemia myös jokien varsille. Yleisesti ottaen Puolan luoteisosaa pidetään yhtenä kauneimmista koko puolassa - vuokraa loma-asunto Pommerista ja todista se itse. 

Nähtävyydet ja aktiviteetit

Hienoja, historiallisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Szczecinin ja Kołobrzegin kaupungit - molemmilla on takanaan pitkä historia. Pommerin rannikolla on monia perinteisiä rannikkokeskuksia ja upeita rantoja, joissa voit käydä tutustumassa Itämereen sen toiselta puolelta.Pommerin sisällä sijaitsee myös Kašubian historiallinen alue, jossa luonto on oleellisessa osassa tätä harvaan asuttua aluetta. Historiasta kiinnostuneet voivat vierailla esimerkiksi monessa ulkoilmamuseossa, jotka kertovat alueella aikoinaan asuneesta slaavilaisheimosta.

Loma Pommerissa

Varaa loma-asunto Pommerista

NOVASOLin tasokkaat majoitusvaihtoehdot Pommerissa ovat oiva lähtökohta onnistuneelle lomalle - löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto ja varaa se helposti ja turvallisesti verkkosivuiltamme. Vuokraa loma-asunto Pommerista tai tutustu muihin kohteisiin Puolassa!