search

Vuokraa loma-asunto Masuriasta

Masurian alue sijaitsee Puolan koillisosassa - yhdessä lähes 2000 järven kanssa. Se on yksi suosituimmista lomakohteista Puolassa, eikä suotta. Vuokraa loma-asunto Puolasta ja lähde rentouttavalle lomalle Masuriaan! 

Vuokraa loma-asunto Masuriasta

Masurian järvialue 

Alueen suurimmat järvet ovat nykyisinkin tärkeitä vesistöliikenteen keskuksia. Masuriasta löydät vettä joka puolelta - varsinkin pienemmät lammet ovat henkeäsalpaavan kauniita. Alueella sijaitsee myös Euroopan suurin joutsenien suojelualue. Järvien vierustat ovat täynnä marskimaata, jossa asuu runsaasti erilaisia eläimiä. Ilawan järvialue muodostuu kahdestatoista järvestä ja muutamista joista - reitti on unohtumaton, kun seilaat sen läpi höyrylaivan kyydissä. Kissainseessa monet pienet saaret ihastuttavat turisteja. 

Ylipäänsä Masuria on otollinen alue, jos haluat rentoutua luonnon keskellä ja mahdollisesti tehdä pitkiä kävelyitä upeiden maisemien keskellä. Kuten Puola yleensä, ovat talvet Masuriassakin kylmiä, mutta kesät lämpimiä ja kuivia. Siitä huolimatta Masuria on käymisen arvoinen kohde ympäri vuoden! 

Aktiivilomat urheilun ystäville

Masuria sopii täydellisesti erityisesti vesiurheilun harrastajille - täällä on mahdollista soutaa, kalastaa, veneillä ja sukeltaa. Augustówin kaupunki on suosittu purjehduskohde. Kaupunki sijaitsee kolmen järven äärellä, joten reittivalikoima on suuri. Monilla rannoilla on myös mahdollisuus tarkastella aluetta yläilmoista - kokeile vaikkapa kuumailmapallolentoa, maisemien katselua ultrakevyestä lentokoneesta tai laskuvarjohyppyä. 

Loma Masuriassa

Varaa loma-asunto Masuriasta juuri sinun tarpeillesi 

Tarjoamme täällä NOVASOLilla majoitusvaihtoehtoja juuri sinun tarpeittesi mukaan - voit etsiä loma-asuntoja erilaisilla kriteeteillä verkkosivuiltamme. Kaikki loma-asuntomme ovat ennalta tarkastettuja ja hyvin varusteltuja. Vuokraa loma-asunto Masuriasta tai katso kaikki NOVASOLin loma-asunnot ja mökit Puolassa, ja lähde tutustumaan tähän ainutlaatuiseen vesistöalueeseen!