search

Vuokraa loma-asunto Lublinista

Puolan itäosa on otollista lomailualuetta heille, jotka haluavat lomaltaan ennen kaikkea rentoutumista upean luonnon keskellä. Näillä seuduilla on paljon koskematonta metsää, monia kansallispuistoja ja upeita maisemia. Lublin on erinomainen paikka tälläiselle lomalle - luonnon lisäksi löydät alueelta paljon tietoa Puolan historiasta. Vuokraa loma-asunto Puolasta ja lähde tutustumaan Lubliniin! 

Vuokraa loma-asunto Lublinista

Lublinin voivodikunta

Vuonna 1999 tapahtuneen voivodikuntien yhdistymisen myötä syntynyt Lublin on nimetty suurimman kaupunkinsa mukaan, joka toimii myös Lublinin alueen pääkaupunkina. Lublinia ympäröivät monet metsät ja vesistöt, joten jos haluat lomaltasi rentoutumista luonnon keskellä, suuntaa tänne. Pääkaupunkinsa lisäksi Lublinissa on 41 muuta kaupunkia ja kylää, joista suurimpia Lublinin lisäksi ovat Chelm ja Zamość, joissa molemmissa asuu lähes 70 000 asukasta. Puolan itäosassa sijaitseva Lublin rajautuu idässä Valko-Venäjään ja Ukrainaan, joten halutessasi voit Puolassa ja Lublinissa lomaillessasi tehdä retken myös naapurivaltioihin. Vuokraa loma-asunto Lublinista, jolloin saat arvokasta liikkumavaraa tehdä päiväretkiä seutua ympäröiviin kohteisiin!
 

Vuokraa loma-asunto Lublinista

Varaa loma-asunto Lublinista kauttamme

NOVASOL tarjoaa monipuolisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja Puolassa. Meille on tärkeää, että majoitus vastaa sinun tarpeitasi - voit aina asettaa kriteereitä hakiessasi vaihtoehtoja. Vuokraa loma-asunto Lublinista verkkosivuiltamme tai tutustu muihin loma-asuntoihin Puolassa!