Loma-asunnot Beskideillä

Beskidit, tuo villi ja romanttinen vuoristoalue Puolan eteläosassa, on kaikkein harvakseltaan asuttua aluetta Euroopassa. Beskidit kuuluvat Karpaattien vuoristoon ja ovat matkailullisesti yhä melko tuntematonta aluetta ja tarjovat näin koskematonta luontoa.  Puolan vuorilla voit viettää lomaasi niin vaeltaen kuin hiihtäenkin. Vuokraa loma-asunto Puolasta ja nauti vuoristomaisemien henkeäsalpaavasta luonnosta Beskideillä!

Beskidit

Beskidit ovat 600 kilometriä pitkä ja suurimmillaan 70 kilometriä leveä vuoristoalue, joka ulottuu Tsekin Määristä aina Ukrainan Tatraan asti. Suurin osa vuoristosta on kuitenkin Puolan alueella. Vuokraa loma-asunto Beskideiltä ja voit samalla tutustua alueen upeisiin kansallispuistoihin. Yksi niistä sijaitsee Babia Góralla, toinen Pienin-vuoren ja Slovakian alueella ja kolmas Puolan, Slovakian ja Ukrainan rajalla. Puolan ja Slovakian rajalla sijaitsevaa Beskidien aluetta on helppo lähteä tutkimaan esimerkiksi Nowy Sączista kävin. Tässä keskiaikaisessa kaupungissa sijaitsee Krakovan jälkeen seudun toiseksi suurin tori.

Varaa loma-asunto Beskideillä NOVASOLin kautta

Loma Beskideillä sopii heille, jotka etsivät rauhallista lomakohdetta kaukana vilkkaisia turistikohteista ja haluavat nauttia rauhasta ja rentoutumisesta. Beskideillä voit kokeilla useita eri aktiviteetteja ja retkivaihtoehtoja vuoden ympäri. Matkustitpa alueelle mihin aikaan vuodesta tahansa, mökki Puolassa on aina erinomainen tapa lähteä tutustumaan maan tarjontaan. Vietä loma Beskideillä keskellä vuolaana virtaavia vuoristojokia, idyllisiä laaksoja, seesteisiä piha-alueita ja vanhoja puukirkkoja. Täydellinen rauha, kauniit maisemat ja puhdas ilma tekevät lomastasi Puolassa täydellisen. Beskidien kaakkoisosa on suojeltua kansallispuistoaluetta, joka sopii loistavasti vaellus- ja pyöräilymaastoksi. Beskidit ovat luoneet mainetta myös talviurheilualueena , joista kuuluisin on ehdottomasti Zakopane, missä järjestetään vuosittain kansainvälisiä kilpailuja alppihiihdon, mäkihypyn ja  maastohiihdon saralla. Vuokraa loma-asunto Beskideiltä ja vietä riemukas talviloma seudun upeilla rinteillä!