search

Vuokraa loma-asunto Isosta-Puolasta

Ison-Puolan voivodikunta (Wielkopolska), joka tunnetaan toisinaan myös nimellä Suur-Puola, on alue upeine metsineen ja järvineen, joissa rentoudut takuuvarmasti. Vuokraa loma-asunto Isosta-Puolasta ja lähde kiertämään tätä historiallista aluetta! 

Vuokraa loma-asunto Isosta-Puolasta

Puolan alangot 

Aluetta pidetään puolalaisuuden kehtona - Iso-Puola on yksi historiallisimmista alueista koko maassa. Nykyisen Ison-Puolan voivodikunnassa sijaitsi maan ensimmäinen pääkaupunki Gniezno. Tänne Puolan ensimmäinen hallitsijasuku Piast jätti jälkensä ja historiansa - esimerkiksi useita linnoja ja kartanoita. Maantieteellisesti alueella on paljon jokia ja järviä, joiden upeisiin maisemiin voit tutustua jalan tai vaikkapa hevosen selästä. Suurin joki on nimeltään Warta. Aivan vieressä sijaitseva Lubuszin kunta tarjoaa upeita vesistöjä ja majoituksia niiden rannoilla. Niissä voit harrastaa vaikkapa veneilyä tai kalastusta.

Löydä Puolan monimuotoisuus 

Oivallinen tapa tutustua Ison-Puolan nähtävyyksiin on niin sanottu Piast-reitti, joka johdattaa ihmiset kiinnostavimpien ja kuuluisimpien historiallisten nähtävyyksien ohi. Yksi reitin varrella olevista nähtävyyksistä on maan ensimmäinen pääkaupunki Gniezno, josta löydät myös uskontojen historiaa. Käymisen arvoinen kohde Gnieznossa on goottityylinen katedraali, joka rakennettiin 1300-luvulla. 

Ison-Puolan alue on hyvin kaunis metsineen ja järvineen. Wielkopolskan kansallispuisto on mahtava kohde, jos haluat tehdä pitkiä kävelylenkkejä luonnon keskellä. Kansallispuisto perustettiin vuonna 1957 suojelemaan monia eri kasvi- ja eläinlajeja. Siitä on tullut hyvin suosittu nähtävyys niille, jotka nauttivat alueen alkuperäisestä, koskemattomasta luonnosta ja rauhasta. 

Vuokraa loma-asunto Isosta-Puolasta

Varaa loma-asunto Isosta-Puolasta helposti suoraan netissä

Vuokraa loma-asunto Isosta-Puolasta ja aloita ikimuistoinen loma! Olitpa missä tahansa ja milloin tahansa, paras paikka aloittaa lomasi on laadukas loma-asunto. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja - aina sinun tarpeidesi mukaan. Tutustu ja vuokraa loma-asunto Ison-Puolan voivodikunnasta verkkosivuiltamme tai tarkasta muun maan tarjonta ja vuokraa loma-asunto Puolasta