Portugalin nähtävyyksiä

Uskomaton Portugali on Etelä-Euroopan hieman tuntemattomampi helmi. Valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi, haasteelliset golf-kurssit sekä sykkivä kaupunkielämä ovat vain murto-osa Portugalin tarjoamista nähtävyyksistä. Vuokraa loma-asunto Portugalista ja voit nauttia upeasta maasta ja sen rannikkoalueiden tarjonnasta täysin siemauksin.

Portugalin nähtävyyksiä

 

Laaja valikoima loma-asuntoja kautta maan

Portugali sijaitsee Etelä- Euroopassa Espanjan naapurissa. Atlantin puoleinen pitkä rannikko upeine rantoineen, jyrkkine kallioineen ja villeine luontoineen tarjoaa monia kokemuksia. Upeat rannat –'praias'– ovat tyypillinen nähtävyys Portugalissa. Algarven rannikon tunnetuin ranta on Praia da Marinha, jota pidetään yhtenä Portugalin kauneimmista rannoista.

Lissabonista löydät monet Portugalin nähtävyydet. Ihaile rakennuksien julkisivujen alkuperäistiilejä, vieraile taidemuseo Berardo Colecçãossa tai kulje raitiovaunulla Castelo de São Jorgen linnoitukseen, joka on vain yksi Portugalin monista käyntikohteista. Lissabonissa on useita jännittäviä kaupunginosia, joista jokaisella on oma persoonansa. Trendikäs kaupunginosa Bairro Alto on yksi Portugalin nähtävyyksistä. Sieltä löydät jännittäviä putiikkeja, boheemeja baareja ja kuumia klubeja. Keskiaikaisella Alfaman alueella voi vierailla Feira da Ladran kirpputorilla sekä kuljeksia kapeilla kaduilla ja ihailla kauniita rakennuksia. Belém on Lissabonin historiallinen keskusta, jossa sijaitsevat Jerónmiosin luostari sekä Torre de Belém.

Portugali tarjoaa paljon myös kaikille surffauksesta ja golfauksesta innostuneille. Lissabonin ulkopuolella sijaitsee esimerkiksi suosittu Cascaisin ranta, joka on kaikkien surffareiden paratiisi. Pitkin Algarven rannikoa löytyy myös runsaasti haastavia kursseja ja ratoja kaikille golf-intoilijoille.

Portugalin nähtävyyksiä

Yhden klikkauksen päässä Portugalin nähtävyyksistä

Halusitpa rentoutua Praia da Marinhassa tai vierailla eloisassa Bairro Altossa, voit vuokrata loma-asunnon Portugalista helposti joko täällä kotisivuillamme tai puhelimitse kansainvälisestä myyntipalvelustamme. NOVASOL välittää loma-asuntoja lähes 50 vuoden kokemuksella 29 Euroopan maasta, myös Etelä-Euroopasta. Tarjoamme ilahduttavan laajan valikoiman, josta löydät upeat loma-asunnot Portugalista. Kotisivuillamme voit vuokrata loma-asunnon Algarvesta ja nauttia lomasi aikana seudun tarjonnasta.

Vuokraa loma-asunto Portugalista helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Portugalissa on valittu ja tarkistettu etukäteen edustajiemme toimesta. Euroopan johtavana loma-asuntojen välittäjänä olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota asiakkaillemme loma-asunnot Portugalista sekä muualta Euroopasta. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua sopivan loma-asunnon löytämisessä tai varauksen teossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Bem-vindo!