search

Vuokraa loma-asunto Portosta

Vieraile kaupungissa, jolta Portugali on saanut nimensä, ja vuokraa loma-asunto Portosta. Vaikka Porto tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa, joutuu se elämään Portugalin pääkaupungin ja suurimman kaupungin, Lissabonin, varjossa. Portossa tahti on huomattavasti rauhallisempaa kuin pääkaupungissa, mutta löydät sieltä silti runsaasti jännittäviä nähtävyyksiä ja käyntikohteita, sekä paikallisia herkkuja. Lähde siis lomalle Portoon ja koe tämä upea kulttuurin, historian ja herkullisen ruoan kaupunki!

Porto sijaitsee Portugalin pohjoisosassa, missä sinua tervehtivät ystävälliset ihmiset ja kauniin vihreät maisemat. Sekä elämäntapa ja luonto ovat erilaisia täällä, kuin Portugalin eteläosissa. Alue tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea aito Portugali kaukana massaturismista omalla lomallasi.

Vuokraa loma-asunto Portosta

Hurmaava Porto

Romanttinen Porto sijaitsee kauniilla paikalla Douro-joen rannalla. Kaupunki pitää sisällään monia kapeita katuja ja kujia, viehättävän vanhanaikaisia taloja, historiallisia kirkkoja sekä paljon muuta. Kulkiessasi pitkin Porton katuja, on helppo nähdä, miksi kaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintölistalle. Vuokraa loma-asunto Portosta ja koe kaupungin upeat ja historialliset kohteet.

Porto tunnetaan ehkäpä parhaiten portviinistään, joten vieraile lomallasi portviiniä tarjoavissa paikoissa oppiaksesi lisää tästä kuuluisasta juomasta. Portosta löydät myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista antimista lomasi aikana. Syö päivällistä huippuravintolassa, kotoisalla ulkoilmaterassilla tai nautiskele drinkeistä elämäniloisissa yökerhoissa. Tai mikset vierailisi jossakin kaupungin monista kotoisista kahviloista kahvikupillisin merkeissä.

Aitoa Portugalia

Euroopan johtavana loma-asuntojen välittäjänä NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Portugalista sekä myös Portosta. Tutki maan pohjoisosia ja valitse Porto lomasi tukikohdaksi. Elä portugalilaisten keskuudessa, vuokraa loma-asunto Portosta ja koe samalla Portugalin aito tunnelma.