search

Vuokraa loma-asunto Madeiralta

Haluaisitko lähteä lomailemaan Madeiralle? Hyviä uutisia, nimittäin NOVASOLin kautta sinun on mahdollista vuokrata unelmiesi loma-asunto Madeiralta kaikissa hinta- ja kokoluokissa! Tämä upea Portugalille kuuluva saaristo sijaitsee keskellä Atlantin valtamerta, 400 kilometrin päässä Teneriffan pohjoispuolella. Saaristoon kuuluu pääsaari Madeiran lisäksi Porto Santon saari, sekä muutamia muita pienempiä ja asuttamattomia saaria. NOVASOL vuokraa loma-asunnot Portugalista kaikille, jotka haluavat nauttia lomasta kauniilla Madeiralla.

Madeira on 57 kilometriä pitkä ja 22 kilometriä leveä saari. Saaren ilmasto on hyvin miellyttävä ympäri vuoden, joten voi huoletta vuokrata loma-asunnon Madeiralta kesät talvet. Kylmimmillään lämpötila laskee noin +13 asteeseen, ja voi kohota lämpimimmillään noin +27 celsiusasteeseen. Vuosittain lämpötila on keskimäärin +17-26 celsiusastetta.

Vuokraa loma-asunto Madeiralta

Aurinkolomalle Madeiralle

Vaikka Madeiralta ei löydykään aitoja luonnonrantoja, voit silti nauttia auringosta ja virkistävistä uintiretkistä saaren monilla tekolahdilla. Upealla Porto Santon saarella on yhdeksän kilometriä pitkä hiekkaranta, jonne voit helposti tehdä esimerkiksi päiväretken. Saari sijaitsee lyhyen, noin 20 minuutin mittaisen lentomatkan päässä, ja veneelläkin matka vie vain 2-3 tuntia.

Suurenmoinen luonto

Madeiralla, jota kutsutaan myös Atlantin helmeksi, on todella kaunis luonto, jonka maisemat vaihtelevat luoksepääsemättömistä vuoristopoluista, hedelmätarhoista ja nummista vehreisiin metsiin. Madeira onkin erittäin kaunis, kukoistava ja vehreä saari, jonka ainutlaatuinen kansallismetsä Laurissilva kuuluu UNESCOn maailmanperintölistan suojeltuihin kohteisiin.

Madeiran saari on hyvin vuoristoinen ja tunnettu paratiisi kaikille vaelluksesta kiinnostuneille, joille saari tarjoaa useita upeita vaellusreittejä. Mikäli haluat haastaa itseäsi hieman lisää, voit kiivetä vuoristopolkuja pitkin Pico Ruivon 1862 metrin korkeudessa sijaitsevalle huipulle. NOVASOL vuokraa loma-asunnot Madeiralta kaikille, jotka haluavat vierailla ja nauttia tästä upeasta saaresta.

Lähes puolet Madeiran asukkaista asuu saaren pääkaupungissa Funchalissa. Kaupungin kauniissa satamassa voit rauhassa kävellä ympäriinsä ja ihailla lukuisia risteilyaluksia, jotka tekevät välipysähdyksen Funchalin satamassa.

Loma Madeiralla

Vuokraa loma-asunto Madeiralta ja koe upea saarikohde

NOVASOLin loma-asunnot Portugalissa ovat juuri sinua varten, mikäli haluat kokea Madeiran tarjonnan ja kauneuden. Madeiralla voit retkeillä upeissa maisemissa ja olosuhteissa, uida lämmitetyissä ulkoilma-altaissa ja vierailla keinotekoisilla rannoilla. Älä myöskään ohita mahdollisuutta maistella kuuluisaa madeiralaista viiniä. Vuokraa loma-asunto Madeiralta ja koe Atlantan helmi!