search

Vuokraa talo Lissabonista

Hyvää ruokaa, melankolista fado-musiikkia, viihtyisiä katuja ja ihania rantoja – Lissabon on kaikkea tätä! Vuokraa loma-asunto Lissabonista, ja voit nauttia kaikesta siitä, mitä kaupungilla on tarjottavanaan. Portugalin pääkaupunki Lissabon sijaitsee strategisella paikalla meren äärellä, ja portugalilaiset ovatkin erittäin ylpeitä merenkulkijakansaa, jotka aikoinaan haaveilivat maailmanherruudesta.

Loma Lissabonissa

Loma-asunnot Portugalista

Valtaosa Portugalin kulttuurista liittyy tavalla tai toisella mereen, ja maan perinteinen fado-musiikki ammentaa innoitusta vanhoista portugalilaisista merimieslauluista. Vuokraa loma-asunto Lissabonista ja tutustu tähän melankoliseen musiikkityyliin jossain kaupungin viihtyisistä fado-baareista. Loma-asunto Portugalista on lupaus ikimuistoisesta lomasta!

Lissabonin kaunis kaupunki on jaettu useisiin eri alueisiin, joista jokainen on kuin pieni kylä omine persoonallisuuksineen. Vietä loma Lissabonissa, jolloin sinulla on runsaasti aikaa tutkia Alfaman alueen keskiaikaisia kujia, shoppailla luksustason lahjoja tyylikkäässä Chiadossa, ihailla Belémin kunnioitusta herättäviä, mahtipontisia monumentteja, sekä kokea Barrio Altosin eloisa yöelämä.

Lissabon valittiin vuonna 1994 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi, ja loma-asunto Lissabonista tarjoaa edelleen runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikille kaupungissa lomaileville. Kaupungin museotarjontaan kuuluvat muun muassa Fado-museo, kansallinen tiilimuseo upeine tiilikokoelmineen, sekä vaunumuseo, jossa voi ihailla kuninkaallisia hevosvaunuja kaikkialta Euroopasta.

Vuokraa loma-asunto Lissabonista ja herkuttele Portugalin loistavalla ruoalla. Täällä voit nauttia esimerkiksi kuivattua turskaa sisältää Bacalhauta, sekä herkullisista jälkiruokapiiraista koostuvasta Pastel de nataasta. Maista myös maan herkullisia viinejä läheiseltä Setubalan seudulta. Hyvän ruoan lisäksi Portugal tunnetaan myös upeista rannoistaan. Loma-asunto Lissabonissa toimii hyvänä tukikohtana, kun haluat tutustua seutuun ja tehdä retkiä esimerkiksi kauniille Cascain rannalle, tai lähteä surffaamaan Carvavelosille.

Vuokraa loma-asunto Lissabonista

Useita syitä vuokrata loma-asunto Lissabonista

Mikäli etsit vaihtoehtoa hotellille, ja haluat loma-asunnon jossa voit valmistaa itse ruokaa ja elää kuin portugalilaiset, vuokraa loma-asunto Lissabonista NOVASOLin kautta. NOVASOL on toiminut Euroopassa vuodesta 1968 lähtien ja tarjoaa upeat loma-asunnot Portugalista laatutakuulla. Laajasta valikoimastamme vuokraat loma-asunnon Portugalista kaikista koko- ja hintaluokista niin kaupungin sykkeestä, kuin maaseudun rauhasta omalla uima-altaalla varustettuna. Tervetuloa NOVASOLille vuokraamaan loma-asunto Lissabonista!