search

Vuokraa talo Costa de Pratalta

Vietä lomasi rannikolla ja vuokraa loma-asunto Costa de Pratalta, joka tarkoittaa suomeksi hopearannikkoa. Täältä löydät joitakin Portugalin kauneimmista ja pisimmistä rannoista. Joten mikäli haluat kokea suuret rantahietikot, henkeäsalpaavat maisemat, mielenkiintoiset museot, historialliset kaupungit, luostarit ja ihastuttavan vanhanaikaiset kylät, on loma-asunto Costa de Pratalla sinun valintasi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan loma-asunto Costa de Pratalta NOVASOLin kautta. Helpoiten löydät mieluisan loma-asunnon suorittamalla haun omien toiveidesi pohjalta kotisivuillamme, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan loma-asunnon Portugalista.

Loma Costa de Pratalla

Loma meren äärellä

Mikäli haluat lomallasi nauttia aurinkosta ja uimisesta, on Costa de Prata oikea valinta sinulle! Rannikkoalue, joka sijaitsee Lissabonin pohjoispuolella ja Porton eteläpuolella, on erittäin vaihtelevaa ja kallioista. Alue tarjoaa runsaasti kodikkaita poukamia ja suuria hiekkarantoja. Voi viettää päivää joko ruuhkaisella rannalla muiden auringonpalvojien kanssa, tai mikäli haluat nauttia oman rannan rauhasta, löydät sellaisia Costa de Pratan alueelta. Vietä siis lomasi meren äärellä ja valitse loma-asunto Costa de Pratalta.

Costa de Prata on todellinen paratiisi kaikille surffareille. Kokeeneet surffaajat palaavat alueelle vuosi toisensa jälkeen jahtaamaan parhaita aaltoja, mutta myös aloittelijat nauttivat lainelautailusta Costa de Pratan vesillä. Alueen lukuisat surffauskoulut ja –kurssit toivottavat tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat oppia tämän koukuttavan vesiurheilun salat.

Koe aito Portugali

Costa de Pratan alueella tapaat vähemmän turisteja kuin Algarvessa ja Portugalin eteläisissä osissa, joten täällä jos missä voit kokea aidon Portugalin hengen. Tutki aluetta ja sen historiallisia kyliä, kauniita maisemia ja eloisia rannikkokaupunkeja. Euroopan suurimpana loma-asuntojen välittäjä NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Portugalista ja Costa de Pratalta.