search

Vuokraa loma-asunto Alentejosta

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Alentejosta helposti ja turvallisesti kauttamme! Alentejo on yksi Portugalin viidestä alueesta ja sieltä löydät joitakin maan kauneimmista rannoista, upeita oliivilehtoja sekä viihtyisiä viinitiloja. Hae loma-asunnot Alentejosta ja löydä paikka, joka sopii täydellisesti sinun ja matkakumppaniesi tarpeisiin.

Vuokraa loma-asunto Alentejosta

Nauti lomasta omilla ehdoillasi

Loma-asunto Portugalissa on täydellinen tapa tutustua maahan. Valitse majoituspaikka, ja anna sen toimia tukikohtana lomallasi ja retkilläsi ympäri maan. Portugali tarjoaa lomallesi miellyttävän ilmaston ja auringonpaistetta ympäri vuoden, sekä useita mielenkiintoisia käyntikohteista. Helpoiten löydät sopivan majoituksen itsellesi ja seurueellesi joko kotisivuiltamme, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään unelmiesi loma-asunnon Alentejosta.

Kauniita maisemia

Alentejo on saanut nimensä Tajo-joesta (port. Tejo), sillä alue sijaitsee lähellä joen virtauspaikkaa. Alue koostuu kauniista tasangoista ja ihastuttavista maisemista. Portugalin merkittävänä loma-asuntojen välittäjänä NOVASOL vuokraa upeat loma-asunnot Alentejosta, jolloin voit myös itse päästä todistamaan seudun upeita maisemia paikan päälle. Kävele oliivilehtojen ja tammipuiden katveessa, tai lähde pyörä- ja vaellusretkelle Alentejon tasangoille. Älä myöskään unohda vierailla rannikolla, mikäli lomailet seudulla. Alentejosta löydät lisäksi henkeäsalpaavan upeat rannat. Koska rannikko on muusta maasta poiketen hyvin kumpuilevaa, rantoja ja poukamia on tarjolla runsaasti.

Loma Alentejossa

Varaa sinun tarpeisiisi sopiva loma-asunto Alentejosta

Vuokraa loma-asunto Alentejosta ja lähde tutkimusmatkalle Tajo-joen toiselle puolelle. Kun majoitut omassa loma-asunnossa, sinun ei tarvitse välittää aikatauluista, vaan sinulla on täysi vapaus kulkea niin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit myös pysytellä ”kotosalla” ja vain rentoutua, lähteä pyöräretkelle, tai vierailla rannalla vaikka useamman kerran päivässä. Loma-asunto Alentejosta antaa mahdollisuuden nauttia seudun kauneudesta oma-aloitteisesti!