search

Vuokraa loma-asunto Portugalista

300 aurinkoista päivää vuosittain, lähes 100 kaunista ja kansainvälisesti tunnettua golfrataa, 350 kilometriä merkittyä vaellus- ja pyöräilypolkua, yli 900 kilometriä rannikkoa sekä noin 100 hienoa hiekkarantaa pelkästään Algarvessa – kaikki tämä tekee Portugalista mainion asunnonvuokrauskohteen.

NOVASOLilla olemme iloisia voidessamme tarjota vieraillemme mahdollisuuden vuokrata asuntoja Portugalista, yhdestä Euroopan aurinkoisimmista maista, jonka rannat kuuluvat Euroopan parhaimpiin. Vuokraa huvila tai loma-asunto Portugalista, jolloin saat kaikki edellytykset onnistuneeseen lomaan. Surffaa Atlantin aalloilla, nauti lasillinen paikallista viiniä, ota aurinkoa eräällä Algarven rannoista, seikkaile Lissabonin historiallisessa kaupungissa kaikkine museoinen, golfaile vuoden ympäri, tai käytä tilaisuus hyväksesi ja rentoudu kaukana arjen huolista.

Loma Portugalissa

Miksi viettää vapaa-aikaa Portugalissa?

Vuokrattu loma-asunto Portugalista tarjoaa useita etuja. Omalla loma-asunnolla saat aidomman käsityksen maasta, kaukana massaturismista ja valmismatkoista. Pääset kokemaan paikallisten arkea, kulttuuria ja keittiötä, sekä tutustumaan vieraanvaraisiin ihmisiin maaseudun pikkukylissä. Portugalissa sijaitsevasta loma-asunnosta saat suuremman valinnanvaraisuuden kuin esimerkiksi hotellista. Perheesi säästyy tunkeutumiselta ahtaisiin ruokasaleihin, ja voitte itse kehittää omia rutiineja. Voitte käydä illallisella ravintolassa tai laittaa lähituotetuista raaka-aineista tehdyn illallisen omassa keittiössänne. Oma, kodikas asunto on myös tuki ja turva lapsille, jotka matkustavat ensimmäistä kertaa kauemmaksi pois kotoa.

Vuokraa loma-asunto Portugalista

Varaa loma-asunto Portugalista sujuvasti kotisivuiltamme

Jos haluat tutustua esimerkiksi Algarven rannikkoihin, olet tervetullut vuokraamaan asunnon Portugalista NOVASOLin kautta. Voit varata asunnon sivustoltamme tai puhelimitse. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja vuodesta 1968 lähtien ja on tänään Euroopan suurin latuvarmistettujen loma-asuntojen välittäjä; meillä on laaja valikoima asuntoja (muun muassa Portugalissa). Kaikki asuntomme tarkastetaan ennen hyväksymistään valikoimaamme, ja voimme tarjota kaikkea rannikolla sijaitsevista taloista, siisteihin suurkaupungeissa sijaitseviin huoneistoihin, sekä asuntoveneisiin ja linnoihin ympäri Eurooppaa.

Kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta, voit tuntea itsesi turvalliseksi tietäen että kaikki loma-asuntomme katsastetaan säännöllisesti ja että meillä on paikallisia edustajia Portugalissa. Vuokrahintaan sisältyy sitä paitsi aina perusturvapaketti. Jos sinulla on kysyttävää maasta tai asunnonvuokraamisesta, olet lämpimästi tervetullut soittamaan asiakaspalveluumme. Bem-vindo!