search

Vuokraa mökki Tromssasta

Pohjois-Norjassa sijaitseva Tromssa on alue, joka tarjoaa runsaasti tilaa hengittää! Maisemaltaan ja pinnanmuodoiltaan Tromssa on hyvin monipuolista aluetta, mistä löydät niin tuntureita, vihreitä ja metsäisiä laaksoja sekä lumenpeittämiä vuorenhuippuja. Tromssan rannikolla on useita suuria saaria, kuten esimerkiksi Senja ja Hinnöy. Yksi Tromssan alueen suurimmista joista on nimeltään Målselva, joka soveltuu erinomaisesti lohen pyytämiseen. Tromssan vuoristoalueet ovat erinomaista patikointi- ja hiihtomaastoa. Vuokraa mökki Norjasta kauttamme ja vietä monipuolinen loma Tromssassa!

Vuokraa mökki Tromssasta

Varaa mökki Tromssasta

Tromssa tunnetaan vastakohtien alueena, missä valo ja pimeys sekä kylmä ja lämmin vuorottelevat keskenään. Puoli vuotta kestävä talvi on pimeä, eikä aurinko näyttäydy laisinkaan. Samaan aikaan voi kuitenkin ihastella upeita revontulia, jotka tanssivat taivaalla Tromssan yllä. Kesät sen sijaan ovat erittäin valoisia ja keskiyön aurinko paistaa aina toukokuun lopulta heinäkuun loppuun saakka.

Tromssan alue tunnetaan vaihtelevasta ilmastostaan, johon vaikuttaa voimakkaasti lämmin Golfvirta, jonka ansiosta Tromman alue ei ole pelkän tundran peitossa. Talvisin Tromssassa voidaan saada jopa 30 asteen pakkasia, mutta rannikolla lämpötila harvoin laskee -10 asteen alapuolelle. Tästäkin syystä rannikkoalue on Tromssan tiheimmin asuttua aluetta. Katso valikoimamme vuokramökit Norjassa ja lähde viettämään loma Tromssassa!