search

Vuokraa mökki Telemarkista

Olipa kerran Telemarkissa... Sondre Norheim syntyi vuonna 1825 Morgedalissa Telemarkissa. Nykyään tämä 1800-luvun loppupuolella kuollut talviurheilumies tunnetaan suurena hiihtolajien kehittäjänä ja erityisesti telemark-tyylin luojana. Vuokraa mökki Norjasta ja vietä loma Telemarkissa, Norheimin synnyinmaisemissa!

Vuokraa mökki Telemarkista

Varaa lomaasi varten mökki Telemarkista

Telemark on unelmakohde kaikkien talviurheilulajeista kiinnostuneiden silmissä. Alueen suosituimpia hiihtokeskuksia ovat Gaustablikk, Vrådal, Hallbjönnsekken sekä Haukelifjell. Myös talvikauden ulkopuolella mökki Telemarkissa tarjoaa lomailijoilla paljon nähtävää ja koettavaa. Huhti-toukokuussa vihreät metsät, vehreät laaksot, kimmeltävät  järvet  ja kesyttömät joet pääsevät valloilleen lumipeitteen alta, ja syksymmällä syys-lokakuussa Telemark tarjoaa kalastajille parastaan. Vuokraa mökki Telemarkista ja nauti syksyisin alueen erinomaisesta marja- ja sienitarjonnasta, sekä upean kirkkaista ja kauniista syysöistä.

Telemarkin korkein vuori on Gaustatoppen, jota pidetään myös yhtenä Norjan kauneimmista vuoristoista. Gaustatoppen ulottuu lähes 1200 metrin korkeuteen merenpinnasta ja kirkkaalla säällä sieltä avautuvat näkymät itään Ruotsin rajalle sekä kaakkoon rannikolle saakka. Kesäkuukausina (heinä-elokuu) kiipeäminen vuoren huipulle vie noin 2,5 tuntia.

 

Vuokramökit Norjassa ja loma Telemarkissa tarjoaa sinulle upeat puitteet kauniin ja mahtipontisen luonnon parissa. Vuokraa mökki Telemarkista helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme, ja suuntaa lomalle Norjan eteläosaan!