search

Vuokraa mökki Sognesta ja Fjordanesta

Me täällä NOVASOLilla tarjoamme laatutarkastetut mökit ja loma-asunnot Sognessa ja Fjordanesta, jotka sijaitsevat Norjan vuonoalueen keskellä. Löydät täältä nämä alueet: Yttre, Mittre ja Inre Sogn, Sunnfjord ja Nordfjord. Alue tunnetaan huikeasta luonnostaan upeine vuonoineen ja korkeine tuntureineen. Vuokraa mökki Norjasta ja vielä ihana mökkiloma Sognissa ja Fjordanessa upean luonnon helmassa.

Vuokraa mökki Sognesta ja Fjordanesta

Varaa mökki Sognesta ja Fjordanesta ja koe upeat vuonot ja tunturit

Sogn ja Fjordane pitää sisällään lukuisia eri vuonoja, jäätiköitä ja korkeita tuntureita. Sognefjord on Norjen pisin ja syvin vuono, mutta löydät alueelta myös Norjan korkeimman tunturin ja suurimman jäätikön, Jostedalsbreen. Alueen luonto on uskomaton ja vuokramökki Norjan vuonovaltakunnan keskiöstä on upea paikka viettää lomaa. Vuokraa mökki Sognista ja Fjordanesta ja pääset elämään suurten luonnonmuodostelmien keskellä. Sognefjordin alue oli suosittu matkakohde jo 1800-luvulla, jolloin rikkaat englantilaiset tulivat alueelle lomalle. Nykyään turistit ympäri maailman ovat löytäneet lomamökit vuonojen läheltä. Pidetyimmät vuonot Sognissa ja Fjordanessa ovat Aurlandsfjorden ja Näröyfjorden, joiden lähistöltä löydät myös NOVASOLin vuokrattavia huviloita ja mökkejä. Aurlandsfjordin varrella sijiatsee pieni paikka nimeltä Flåm, joka tunnetaan kuulusta Flåmsbananista, yhdestä maailman kauneimmista rautateistä. Vuokraa mökki Sognesta ja Fjordanesta tai muualta Norjasta, et varmasti tule pettymään!

Kiipeile, vaella ja tutki lähiympäristöä

NOVASOLilla on lukuisia sopivia mökkejä Sognin ja Fjordanen alueella aktiivilomalaiselle. Alue sopii täydellisesti ulkoilmaelämään, vuorikiipeilyyn, vaellukseen ja jäätikköseikiluihin. Alueen monet vuonot ovat myös loistavia kalastusapajia, joten muistathan ottaa vuokramökille Sognen ja Fjordanen alueelle kalastusvälineet mukaan!

Koe huiman huikea luonto loma-asunnossa Norjassa

Norjan luonto on jotakin erityisen kaunista. NOVASOL tarjoaa hienot lomamökit Norjasta, jotka sijaitsevat keskellä kauneimpia vuono- ja tunturialueita. Mökki Sognesta ja Fjordanesta tarjoaa erityisen mahtipontisia luontoelämyksiä, joten voimme todellakin suositella aluetta seuraavalle lomallesi. Kaikki NOVASOLin mökit Sognin ja Fjordanen alueella ovat yksityisomisteisia ja olemme valikoineet jokaisen tarkoin ennen kuin ne on otettu välitykseen. Voit vuokrata taloja, mökkejä ja huviloita Norjasta kauttamme turvallisesti ja helposti täällä kotisivuillamme. Sogn ja Fjordane toivottaa sinut tervetulleeksi Norjaan mökkilomalle!