search

Vuokraa mökki Rogalandista

NOVASOL tarjoaa upean valikoiman, josta löydät mökit ja muut loma-asunnot Rogalandista. Vuokramökit Norjan vuonoalueen eteläisimmästä osasta takaavat luonnonläheisen ja hienon ympäristön loman viettoon. Rogalan koostuu lähinnä rannikkoalueesta vuonoineen, rantoineen ja saarineen. Löydät Rogalanista 42 kilometriä pitkän Lysefjordenin. Vuonon nimi tarkoittaa valoa ja vuonon sanotaan saaneen nimensä helposti värjäytyvistä graniittikallioista, jotka kulkevat vuonon reunoja pitkin. Vuokraa mökki Rogalandista ja lähde upealle Preikestolenin kalliolle, josta on uskomaton näkymä Lysefjordenille.

Vuokraa mökki Rogalandista

Koe lomallasi Norjan vuonot Rogalandissa

Rogalandin alue koostuu kallioisista laaksoista etelässä ja hieman laakeammista alueista lounaisosan Jaerenissa skeä pohjoisen Ryfylkessä ja Haugesundissa. NOVASOL voi ylpeänä tarjota laajan kattauksen vuokramökkejä Norjasta sekä monenlaisia loma-asuntoja myös Rogalandin alueelta.

Mielenkiinto aluetta kohtaan alkoi jo viikinkiaikaan ja jatkuu yhä. Stavangerin eteläpuolella tapahtui vuonna 872 yksi Norjan suurimmista taisteluista, Hafrsfjordin taistelu. Kuningas Harald Hårfagre voitti taistelun ja teki täten Norjasta valtakunnan. Vuokraa mökki Rogalandista ja löydät myös Hafrsfjordin taistelun muostomerkin meren rannalta. NOVASOLilla on paljon mökkejä Rogalandissa vuokrattavaksesi, jos haluat tutustua alueen historiaan ja upeisiin maisemiin.

Nykyään Rogaland on moderni ja kasvava alue, joka on myös tärkeä öljyalue Pohjanmerellä. Stavanger on Norjan öljypääkaupunki ja siellä onkin erittäin kansainvälinen ilmapiiri. Vuokrahuvilat ja mökit Rogalandin alueella ovat lähellä Stavangeria, joten pääset tutustumaan tähän vauraaseen kaupunkiin Norjan lomallasi, jos tahdo. Rogalandissa on rikas kulttuurielämä ja Stavanger on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2008. Jos olet kiinnostuntu kulttuurista, voimmekin suositella mökin vuokrausta Stavangerin läheltä Rogalandista.

Varaa unelmiesi mökki Rogalandista

NOVASOLilla on vuosien kokemus mökkivälityksestä Norjassa ja pääset tutustumaan upeaan vuonojen maahan kauttamme turvallisesti ja helposti. Vuokraa mökki Norjasta ja ihastu jylhiin vuoriin idässä, etelän syviin vuonoihin ja kuohuviin vesiputouksiin sekä pitkiin hiekkarantoihin Jaerenissa ja vuokraa talo Rogalandista. NOVASOLilla on monenlaisia yksityisomisteisia ja laatutaattuja mökkejä Norjassa ja sen upealla, luonnonkauniilla Rogalandin alueella.