search

Vuokraa mökki Pohjois-Tröndelagista

Lämpimästi tervetuloa lomailemaan Norjaan ja sen keskiosassa sijaitsevaan Tröndelagiin. Tröndelag, koostuu kahdesta läänistä: Etelä- ja Pohjois-Tröndelagista. Vuokraa mökki Pohjois-Tröndelagista ja pääset keskelle huikeita metsämaisemia, turkoosinsinisiä vuonoja tai lähde tutustumaan alueen kivoihin kaupunkeihin. Vuokraa mökki Norjasta, jotka löydät valikoimastamme eri hinta- ja kokoluokissa, ja vietä loma Pohjois-Tröndelagissa!

Vuokraa mökki Pohjois-Tröndelagista

Luonnonläheinen loma Pohjois-Tröndelagissa

Monet vuonot ja kalaisat rannikot tekevät Pohjois-Tröndelagista mahtavan paikan vuokrata mökki Norjasta. Ulkoilmaelämä, metsästys ja kalastus ovat vain muutamia niistä asioista, jotka houkuttelevat turisteja alueelle. Vuokraa mökki Norjasta NOVASOLin kautta ja pääset nauttimaan kauniin vuonomaan parhaista paloista. 

Varaa mökki Pohjois-Tröndelagista

NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja olemme välittäneet vuokramökit Norjassa jo vuosien ajan. Yksityisomisteiset loma-asunnot, huvilat ja mökit Pohjois-Tröndelagissa ja muualla Norjassa ovat kaikki erikseen tarkistettuja, joten voit vuokrata mökkejä Pohjois-Tröndelagista kauttamme turvallisesti. Valikoimissamme on niin luksuhuviloita kuin yksinkertaisempiakin mökkejä Norjan eri alueilla. Helpoiten vuokraat mökit Pohjois-Tröndelagista ja muualta Norjasta sekä Euroopasta täällä kotisivuillamme, mutta asiakaspalvelumme auttaa sinua myös mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää kohteistamme. Vuokraa mökki Pohjois-Tröndelagista ja vietä luonnonläheinen loma Keski-Norjassa!