search

Vuokraa mökki Opplandista

Varaa mökki Opplandista, joka on suuri ja hyvin vaihtelevaa aluetta: etelässä maisema on tasaista ja avaraa, kun pohjoisessa maisemaa hallitsevat laaksot ja mahtavat vuoristot. Yli 200 kilometriä pitkä Gudbrandsdalen on yksi alueen suurimmista laaksoista, jonka läpi virtaa Gudbrandsdalslågen-joki. Vuokraa mökki Norjasta ja vietä loma Opplandissa!

Vuokraa mökki Opplandista

Varaa mökki Opplandista upeista maisemista

Opplandin alueella sijaitsee upeita kansallispuistoja, joiden kauniit vuoristot ja upea luonto herättävät  varmasti ihastusta kaikissa vieraissaan. Jotunheim on kenties Pohjois-Euroopan kuuluisin ja mahtipontisin vuorimuodostelma, jonka suuret ja koskemattomat jäätikkö- ja järvialueet ovat henkeäsalpaavan kauniita. Opplandin kansallispuistot tarjoavat erinomaisia, merkittyjä vaellusreittejä kesäaikaan ja ne houkuttelevatkin alueelle runsaasti vaeltamisesta kiinnostuneita luontomatkailijoita. Mökki Opplandissa sen kauniin ja rauhallisen luonnon keskellä onkin erinomainen mahdollisuus rentoutua ja ladata akkuja poissa arjen kiireistä. 

Tiesitkö, että Opplandin alueella asuu myös myskihärkäpopulaatio? Kanadan ja Grölannin arktisilta alueilta lähtöisin olevaa myskihärkää tuotiin aikoinaan Norjaan vuosina 1947 ja 1953. Pienestä, noin 20 eläimen suuruisesta joukosta on vuosien saatossa kasvanut noin 100 populaatio, joka tänä päivänä laiduntaa Norjan tuntureilla

Vuokraa mökki Opplandista

Loma Opplandissa

Norja on erinomainen ja monipuolinen matkakohde heille, jotka nauttivat luonnosta, raikkaasta ilmasta ja erilaisista aktiviteeteista. Mökki Opplandissa tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikista niistä. Vuokramökit Norjassa ja Opplandissa ovat löydettävissä ja helposti varattavissa suoraan täältä kotisivuiltamme. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää jostakin mökkikohteestamme Opplandin alueella tai muualla Norjassa. Tutustu tarjontaamme, vuokraa mökki Opplandista ja vietä upea loma keskellä kauniita norjalaismaisemia!