search

Vuokraa mökki Hordalandista

Upeaa luontoa ja mielenkiintoista kulttuuria – vuokraa mökki Hordalandista ja tutustu upean Norjan lounaisosan luontoon ja kaupunkeihin. NOVASOLilla on upea valikoima erilaisia loma-asuntoja Hordalandissa. Mökkiloma merkitsee ihanaa vapautta elää juuri siinä tahdissa ja sillä porukalla kuin itse haluat. Jokainen loma-asunto ja mökki Norjassa on ykistyisomisteinen, joten valikoimamme on varmasti uniikki ja erilainen.

Hordaland on alue Bergenin upean kaupungin lähellä rajoittuen bergenin junarataan. Muita tärkeitä keskuksia ovat Voss, Dale, Os ja Knarvik. Alue ulottuu Bergenistä länteen ja pohjoiseen ja se on tyypillistä rannikkomaisemaa, jota värittävät lukuista pienet ja suuret saaret sekä tietenkin Norjalle tyypilliset vuonot. Bergensöyan, Osteröyan niemimaat sekä Bergenin junaradan rajassa pohjoisessa ovat hiukan erilaisia luonteiltaan. Näiltä alueilta löydät enemmän vuoria ja laaksoja. Vuokraa mökki  Norjasta ja suuntaa ikimuistoiselle lomalle Hordalandin seudulle!

Vuokraa mökki Hordalandista

Vaihteleva loma Hordalandin upeissa maisemissa

Alueen vuonot tekevät siitä Hordalandista eristyisen kauniin ja aistikkaan. NOVASOLin mökit Hordalandissa sijaitsevatkin usein rannikolla tai saarilla. Mökkivuokraus Hordalandista tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden nauttia lomasta Norjan kauniin luonnon keskellä. Hardangerfjorden on Hordalandin pisin vuono ja sen varrella on lukuisia ihania pikkukyliä, jotka ovat toinen toistaan kauniimpia ja idyllisempiä. Vuokraa mökki Hordalandista ja pääset myös tutustumaan upeisiin kansallispuistoalueisiin, kuten Hardangervidda ja Folgefonna.

Luontoelämysten lisäksi, alue tarjoaa myös paljon muuta touhua ja nähtävää lomallesi. Vuokraa mökki Norjasta ja Hordalandista on lähellä maan toiseksi suurinta kaupunkia Bergeniä, jonka vilinässä pääset nauttimaan monenlaisesta mukavasta tekemisestä. Lähde vaikka kahville Hansa-laiturille, vieraile Edvard Grieg –museossa tai lähde retkelle Flöjen-tunturille.

Vietä lomaa vuonojen ja tuntureiden maassa - varaa mökki Hordalandista

Mökkivuokraus Norjasta ja Hordalandista kannattaa monestakin syystä. Vuokraa mökki Hordalandista ja olet luonnonkauniissa vuonojen ja tuntureiden sävyttämässä ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä Bergenin kaupunkielämää. NOVASOlilla on vuosien kokemus mökkivälityksestä Norjasta, joten voit vuokrata mökit ja loma-asunnot Norjasta sekä Hordalandista kauttamme turvallisin mielin. Jokainen kohde on tarkistettu paikan päällä ja vuokriimme sisältyy aina turvallisuuspakettimme peruutusturvineen. Etsi itsellesi sopiva huvila, loma-asunto tai mökki Norjasta ja varaa se vaikka heti kätevästi ja helposti täällä kotisivuillamme.