search

Vuokraa mökki Sjusjöenistä

Vain kahden tunnin matkan päässä Oslosta ja 20 minuuttia Lillehammerista sijaitsee kaunis Sjusjöen, joka on kerta toisensa jälkeen valittu Norjan parhaaksi talvilomakohteeksi. Varaa lomaasi varten mökki Sjusjöenistä ja anna Norjan tarjota parastaan!

Sjusjöenin alue Norjassa tunnetaan erinomaisesta lumitilanteestaan, joka kestää tavallisesti myöhäisestä syksystä aina pitkälle kevääseen asti. Alueella vierailevia hemmotellaan myös upeilla ja hyvin hoidetuilla hiihtoladuilla, joita on kaiken kaikkiaan hurjat 350 kilometriä. Sjusjöen sijaitsee Opplandin ja Hedmarkin välillä, valtavan latuverkon sydämessä.

Vuokraamamme mökit Hedmarkissa ovat olleet jo kauan hyvin kysyttyjä, joten olemmekin erityisen iloisia voidessamme laajentaa valikoimaamme. Nyt sinun mahdollista vuokrata mökki Sjusjöenistä lomaasi varten!

Vuokraa mökki Sjusjöenistä

Monipuolinen tarjonta

Sjusjöenin hiihtolatutarjonta soveltuu kaikentasoisille hiihtäjille. Täällä lapsiperheet voivat lähteä rennolle hiihtoretkelle, mutta myös eliittihiihtäjät löytävät alueen hiihtoladuilta haasteita itselleen. 

NOVASOL – Norjan johtava mökkivälittäjä – on sitoutunut kasvattamaan mökkivalikoimaansa Norjassa sekä Hedmarkin seudulla ja mökit Sjusjöenissä ovat erinomainen lisäys tähän valikoimaan. 

Sjusjöenin hiihtokeskus ja sen kolme hiihtohissiä sekä seitsemän eritasoista laskettelurinnettä houkuttelevat paikalle  myös laskettelusta kiinnostuineita. 300 metriä pitkä lasten rinne on ilmainen ja erinomainen valinta niin lapsille kuin aloittelevillekin laskijoille. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Sjusjöenistä, pääset nauttimaan laajasta aktiviteettivalikoimasta: testaa taitojasi koiravaljakon vetimissä, lähde romanttiselle rekiretkelle, tai kokeile vauhdikasta lumipurjehdusta.

Koe upea Sjusjöen vuoden ympäri

Norjan Hedmarkissa sijaitseva Sjusjöen on luonnollisesti paljon muutakin kuin pelkkä talvilomakohde. Mikäli haluat vuokrata mökin kesäkaudella, tarjoaa Sjusjöen runsaasti mahdollisuuksia niin jalkaisin kuin pyöränkin selässä. Norjan jylhistä maisemista huolimatta alueen huiput eivät ole erityisen korkeita tai jyrkkiä. Tästä huolimatta ne tarjoavat uskomattomia näköaloja sekä unohtumattomia kokemuksia. Alueen lukuisat vaellus- sekä pyöräilyreitit tarjoavat vaihtelevuutta sekä idyllisiä maisemia kaiken ikäisille sekä kuntoisille. 

Haluatko lähteä kalastusmatkalle Norjaan? Sjusjöenin ja Ringsakerin alueella on noin 40 järveä 60 kilometrin edestä jokia, jotka tarjoavat erinomaiset kalastusmahdollisuudet niin harrastelijoille kuin kokeneemmillekin kalastajille. Täällä kaikki alle 18-vuotiaat saavat kalastaa ilmaiseksi.

Vuokraa mökki Hedmarkista

Kulttuuri- ja luontoelämyksiä

Sjusjöen sijaitsee Ringsakerin kunnassa, joka on myös Norjan suurin mökkikunta. NOVASOLin mökkivalikoima Hedmarkissa on laaja ja vaikka Sjusjöenin alueellakin on runsaasti mökkejä, voit silti lomailla luonnon läheisyydessä sen rauhasta ja hiljaisuudesta nauttien. Metsistä, rämeistä, puroista ja korkeuseroista koostuvat laajat maisemat odottavat sinua ja tarjoavat mahdollisuuden vuokrata unelmiesi mökki Sjusjöenistä.

Lillehammer, vuoden 1994 talviolympialaisten päänäyttämö, sijaitsee vain 20 kilometrin päässä Sjusjöenistä. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla Mjösä-järven sekä Lågen-joen rannalla. Yksi kaupungin tunnetuimmista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä on valtava Maihaugen, joka on Norjan suurin ulkoilmamuseo 185 rakennuksellaan. Maihaugenissa sijaitsee muun muassa upea 1100-luvulla rakennettu Garmokirken-sauvakirkko.

Varaa mökki Sjusjöenistä NOVASOLin kautta

Valikoimastamme löydät yksityisomisteiset ja laatutarkastetut mökit Hedmarkista, joiden joukosta sinun on helppoa varata unelmiesi mökki Sjusjöenistä lomaasi varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on vieraillut kaikissa kohteissamme ennen kuin ne on lisätty valikoimaamme. Tällä tavoin haluamme varmistaa, että sinä saat asiakkaanamme juuri sellaisen lomamökin, millaisen olet varausvaiheessa halunnutkin. 

Voit rauhassa tutustua laajaan mökkivalikoimaamme helposti täällä kotisivuillamme ja varauksenkin hoidat nopeasti ja turvallisesti suoraan netissä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa, mikäli sinulla on kysyttävää kohteistamme tai varauksestasi. Tiesithän, että varausmaksuun sisältyy aina ilmainen perusturvapakettimme, joka sisältää peruutusturvan äkillisen sairauden tai työttömyyden varalta.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan mökkejä Sjusjöenistä kauttamme!