search

Vuokraa mökki Hedmarkista

Vuokraa mökki Hedmarkista ja vietä ihana luonnonläheinen loma! Norjan sisämaassa Ruotsin rajalla ja Oslon koillispuolella sijaitseva Hedmark on tunnettu suurista metsäalueistaan, joiden omistajia on aikoinaan lähtenyt niin Australiaan kuin Uuteen-Seelantiin opettamaan paikallisille asukkaille metsänhoidon saloja. Hedmarkin alueella on myös monia upeita laaksoja, joista suurin on Österdalen. Koko laakson läpi virtaava, lähes 600 kilometriä pitkä Glommajoki puolestaan on Norjan pisin joki ja suosittu lomakohde kalastajien keskuudessa. Vuokraa mökki Norjasta ja lähde tutkimaan Hedmarkin upeita metsiä sekä nauttimaan alueen puhtaasta ja kauniista luonnosta! 

Vuokraa mökki Hedmarkista

Varaa mökki Hedmarkista helposti suoraan netistä

Hedmark ja sen järvialueet ovat suosittuja melonta- ja kalastuskohteita erityisesti kesäaikaan. Upeiden maisemien lisäksi Hedmarkissa on myös rikas ja monipuolinen eläimistö, johon kuuluu muun muassa ilveksiä, karhuja, susia ja ahmoja. Myös hirviä, kettuja ja kärppiä voi tavata alueella, mikäli sinulta löytyy aikaa ja rauhallisuutta kulkea alueen metsissä. Erityisesti pieni kunta nimeltä Trysil ja sen lähialueet ovat suosittu matkakohde niin matkailijoiden kuin paikallistenkin keskuudessa. Trysil tarjoaakin upeita safarimahdollisuuksia lähteä tutkimaan paikallista luontoa. 

Hedmarkin suurimmat kaupungit ovat HamarElverum ja Kongvinger  jotka tarjoavat erinomaiset puitteet päiväretkelle ja kaupunkilomalle. Kun etsit monipuolista ja kaunista matkakohdetta, vuokraa mökki Norjasta ja vietä upea loma, kun sinulla on vuokrattuna mökki Hedmarkista. Löydät kaikki kohteemme kätevästi kotisivuiltamme ja lupaamme, että vuokramökki Hedmarkissa antaa sinulle mahdollisuuden viettää ikimuistoinen loma Norjassa!