search

Vuokraa mökki Etelä-Tröndelagista

Keski-Norjassa sijaitseva Etelä-Tröndelag on yksi Norjan harvimmin asutuista alueista, mutta siellä on silti enemmän väkeä kun sen naapurissa, Pohjois-Tröndelagissa. Naapurinsa tavoin myös Etelä-Tröndelagin alue tarjoaa useita Norjan parhaimmista lohenpyyntialueista, joista monet ovat myös ammattikalastajien suosiossa. Kesä- ja syyskaudella mökki Etelä-Tröndelagista on erinomainen tukikohta, kun haluat lähteä vaeltamaan alueen upean luonnon pariin, tai tehdä päiväretken esimerkiksi Trondheimiin. Vuokraa mökki Norjasta ja vietä loma Etelä-Tröndelagissa, etkä varmasti tule pettymään!

Vuokraa mökki Etelä-Tröndelagista

Loma Etelä-Tröndelagissa

Etelä-Tröndelagin pääkaupunki Trondheim on alueen suurin ja lisäksi Norjan kolmanneksi suurin kaupunki. Trondheim on suosittu käyntikohde monine mielenkiintoisine nähtävyyksineen ja Norjan sekä alueen historiasta kertovine museoineen. Trondheimilla oli merkittävässä osassa keskiajalla ja vielä tänäkin päivänä kaupunki on aktiivinen ja eloisa kaupunki muun muassa kaupungissa toimivan yliopiston ansiosta.

Varaa mökki Etelä-Tröndelagista turvallisesti kauttamme

NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja olemme välittäneet vuokramökit Norjassa jo vuosien ajan. Yksityisomisteiset loma-asunnot, huvilat ja mökit Etelä-Tröndelagissa ja muualla Norjassa ovat kaikki erikseen tarkistettuja, joten voit vuokrata mökkejä Etelä-Tröndelagista ja muualta Norjasta kauttamme turvallisesti. Valikoimissamme on niin luksuhuviloita kuin yksinkertaisempiakin mökkejä Norjan eri alueilla. Helpoiten vuokraat mökit Etelä-Tröndelagista ja muualta Norjasta sekä Euroopasta täällä kotisivuillamme, mutta asiakaspalvelumme auttaa sinua myös mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää kohteistamme. Vuokraa mökki Etelä-Tröndelagista ja vietä luonnonläheinen loma Keski-Norjassa!