search

Vuokraa mökki Buskerudista

Buskerud on yksi Norjan suurimmista alueista Oslon länsipuolella. Välittämämme vuokramökit Buskerudissa sijaitsevat pääasiallisesti laaksojen ja kauniiden järvien läheisyydessä. Alueella on myös upeita vuoria ja Buskerudista löytyy myös Norjan suurin kansallispuisto, Hardangervidda, josta osa sijaitsee alueen luoteisosassa. Vuokraa mökki Norjasta ja ihastu upeaan Buskerudiin!

Vuokraa mökki Buskerudista

Mökki Buskerudista lupaa loman keholle ja mielelle

Buskerudin alueella sijaitsee myös muutama Norjan tunnetuimmista ja vanhimmista hiihtokeskuksista. Alueen korkean sijainnin ansiosta sen lumitilanne pysyy hyvänä joulukuusta huhtikuuhun saakka. Tämä mahdollistaa erilaisten talviaktiviteettien, kuten lumilautailun, laskettelun ja  murtomaahiihdon, harrastamisen Buskerudissa, kun sinulla on vuokrattuna mökki Buskerudissa. 

Keväisin, kesäisin ja syksyisin Buskerud soveltuu erinomaisesti vaeltamiseen, kalastukseen järvissä ja joissa, sekä sienestykseen ja marjastukseen. Loma Buskerudissa sen upean luonnon keskellä sopii kaiken ikäisille ja tarjoaa jotakin jokaiselle. Vuokraa mökki Buskerudista, missä lapset voivat leikkiä luonnossa, ja haasteita etsivät voivat ylittää itsensä. NOVASOLin vuokramökit Norjassa tarjoavat sinulle ikimuistoisen loman Buskerudissa!