search

Vuokraa mökki Norjasta

NOVASOLin kautta löydät upeat mökit Norjasta eri hinta- ja kokoluokissa. Skandinavian läntisin maa tarjoaa lähes satumaisen luonnon ja mahdollisuuden viettää ihana loma, josta jaa hyvät muistot. Norjaa voi kuvata maana, jossa on koskematon luonto, syvät metsät, vuonot, tunturi ja pitkä, monipuolinen rannikko. Norjan luonto innoittaa sekä aikuisia että lapsia harrastamaan uusia aktiviteettejä tai vain rentoutumaan. Koe sinäkin maan upea tunnelma ja vuokraa mökki Norjasta seuraavalle lomallesi!

Loma Norjassa

Runsaasti aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Matkaaminen hytte-mökille on monen norjalaisen mielipuuha, mikä on helposti ymmärrettävissä, kun on itse kokenut murto-osan kaikesta maan tarjottavasta. Norjan lomalla pääset tutustumaan upean luonnon lisäksi myös mukaviin kaupunkeihin. Pääkaupunki Oslo on pieni suurkaupunki, joka sijaitsee viehättävästi veden ääressä. Täällä voit kävellä Aker bryggeä pitkin, käydä Oslon oopperatalolla tai vaeltaa Vigelandsparken -patsaspuistossa. Vuokraa lomahuoneisto tai talo Oslon läheisyydestä ja suosittelemme, että käyt tutustumassa kaupunkiin päiväretkellä tai toisellakin. Talviaikaan kannattaa vierailla myös Holmekollenin hiihtostadionilla ja hyppyrimäellä. Urheiluhullu kansa pääsee irti joka vuosi Holmenkollenin talvikisoissa, jolloin kannattaa olla mukana nauttimassa tunnelmasta.

Norjassa on paljon muutakin nähtävää kuin vain Oslo. Hurtigruten on tunnettu upeista näköaloistaan, ja maan halki kulkevia vuonoja voidaan ihailla monesta eri paikasta ympäri maan. Vuokraa mökki Norjan Hordalandissa ja pääset kätevästi Hardangerfjordille vuonolle, joka on tunnettu yhtenä maailman kauniimmista luontokohteista, ja joka on myös yksi alueen suosituimmista turistinähtävyyksistä. Muita suosittuja kohteita Norjassa ovat Bergenin akvaario, Trömsön Jäämerenkatedraali, Lillehammerin Maihaugen-museo ja Kristiansandin eläintarha. Voit valita vuokramökit Rogalandista kesällä tai kunnon ”hytten" Trysilistä talvella - valinta on sinun.

Norja on vaeltajien ja hiihtourheilijoiden mekka. Vuokrattavat loma-asunnot Norjassa tarjoavat lähes aina upeat puitteet ulkoilmaelämään ja paikalliset itsekin retkeilevät ja hiihtävät runsaasti niin kesä- kuin talviaikaan. Jopa suurten kaupunkien lähellä on runsaat retkeilyverkostot, joissa viihtyvät kaiken kuntoiset harrastajat. Koskenlasku, melonta ja muut luontoelämykset ovat myös Norjassa parhaimmillaan. Vuokramökit Lofooteilla vievät sinut puolestaan valassafareille ja uskomattoman pohjoisen luonnon pariin. Pohjois-Norjan luonto on koettava kerran elämässä, sillä se on jotakin, mitä mistään muualta et löydä. Merelliset maisemat, kauniit tunturit ja upeat vuonot tekevät Norjasta henkeäsalpaavan kauniin lomakohteen, jossa nautti sekä sielu että ruumis.

Loma Norjassa

Norjan lomasäät

Vuokraa loma-asunto Norjan rannikolta ja pääset nauttimaan merellisen lauhkeista keleistä. Norjan rannikolla voi olla tuulisempaa ja sateisempaa kuin sisämaass, mutta upeat maisemat korvaavat välillä viimaisen sään. Pohjoisessa sademäärät ovat etelää pienemmät. Oslon seudulla on maan ainoa alankoalue, jossa kesät ovat kuumempia ja talvet kylmempiä, joten siellä vallitsevat lähes samanlaiset olosuhteet kuin Suomessa.

Viikinkien, kalan ja öljyn Norja

Vuokrahuvilat Norjassa vievät sinut viikinkien jalanjäljille. Norjan kuningaskunta alkoi nimittäin muodostua ja loistaa 800-1000-,luvulla, jolloin viikingit pitivät valtaa pohjolassa. Viikinkikuningas Harald Kaunotukka kokosi maan eri osat yhdeksi valtakunnaksi ja Norjan tarina sai alkunsa. Itsenäiseksi Norja julistautui vasta 1905, jolloin se irtautui lopullisesti Kalmarin unionista. Erityisesti viikinkiajan tarinat ja jäänteet ovat edelleen tärkeä osa Norjan matkailua. Vuokraa mökki Norjasta ja pääset tutustumaan näiden merenkävijöiden historiaan niin museoiden kuin näyttelyidenkin muodossa.

Kauniin luonnon ja viikinkitarinoiden lisäksi Norja tunnetaan lohesta ja öljystä. Loma-asunnon vuokraaminen Norjasta merkitsee lähes varmasti herkuttelua paikallisilla kala-aterioilla, joita voit kokata niin omassa keittiössä kuin nautiskella alueen ravintoloissakin. Norja on maailman suurin lohenkasvattaja ja pääset tutustumaan kalankasvattamoihin monilla paikkakunnilla.

Norjan toinen tärkeä vientituote on tietysti öljy. Musta kulta on tehnyt Norjasta vauraan maan, mikä näkyy joka puolella maata. Norjassa onkin maailman korkein elintaso. Loma Norjassa on myös hiukan kalliimpi kuin monissa muissa maissa, mutta toisaalta puitteet ovat hintansa väärtit.

Loma Norjassa

Matkustaminen Norjaan

Loma Norjassa on helppo toteuttaa, sillä kulkuyhteydet Norjaan ovat hyvät. Vuokramökit Norjassa ovat useimmiten helpointa saavuttaa omalla tai vuokra-autolla, josta saat tarjouksia varausvahvistuksen yhteydessä kumppaniltamme. Loma-asunnot Norjassa sijaitsevat nimittäin useimmiten hieman kaupunkien ulkopuolella, joten kulkuyhteydet kannattaa tarkistaa etukäteen.

Pohjois-Norjan kohteisiin pääsee helpoiten autolla Suomen länsirajaa pitkin, mutta lentokoneella kuljettaessa säästää toki runsaasti aikaa. Vuokramökit Etelä-Norjassa saavutat vaivattomimmin lentokoneella. Lentoja Osloon lähtee päivittäin ja välilaskuilla pääset myös muualle maahan kätevästi.

Vuokramökit Norjassa sijaitsevat monesti luonnonkauniissa maisemissa ja omassa rauhassa, mutta ajomatkat voivat olla pidempiä kuin Suomessa, sillä vuoristoinen ja vuonojen rikkoma maa pistää myös maantiet mutkittelemaan.

Vuokraa mökki Norjasta

Varaa mökki Norjasta NOVASOLin kautta

NOVASOL pystyy tänä päivänä tarjoamaan noin 2000 vuokramökkiä Norjassa. Löydät meiltä loma-asunnot Norjasta ympäri maan. Oli kyseessä sitten loma-asunto Oslon läheltä, vuokramökki Norjan vuorilta tai kodikas mökki Lofooteilta, löydät ne kaikki NOVASOLilta. Sivuiltamme löydät nii uima-altaalliset loma-asunnot Norjasta kuin pienemmät lomahuoneistot Norjan kaupunkielämän keskeltä. Löydät lomamökit ja vuokrattavat huvilat Norjasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Klikkaa itsesi vuokramökkivalikoimaamme ja etsi hakuehtoja muokkaamalla unelmiesi loma-asunto Norjasta seuraavalle matkallesi!

Kaikki loma-asunnot Norjassa ovat henkilökuntamme läpikäymiä ja laatutarkistamia. Täten voimme turvata, että saamamme tiedot asunnosta pitävät paikkansa. Jokaiseen NOVASOLin kautta tehtyyn varaukseen liittyy myös perusturvapaketti. Useat NOVASOLin lomamökit Norjassa soveltuvat myös lemmikeille. Jos loma-asunnon tiedoissa kohde on merkitty lemmikkiystävällisesti erillisellä symbolilla, voit ottaa lomalle mukaan koirasi tai kissasi ja näin myös rakkaat karvaiset ystävät pääsevät mukaan lomanviettoon. Kalastuksen ystäville löytyy vuokramökit Norjasta, joissa on oma vene mukana. Kalastus onkin Norjassa suosittu harrastus ja merelliset saaliit voivat olla todella suuria.

Sinun on helppoa varata mökki Norjasta suoraan täältä kotisivultamme, mutta voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme mökkivuokraukseen liittyvissä asioissa.