search

Vuokraa loma-asunto Zabljakista

Vuokraa loma-asunto Montenegrosta NOVASOLin kautta ja tutustu upeaan Zabljakiin. Hurmaannu vuoren huipuista, järvistä, metsistä ja syvistä laaksoista. Zabljak hämmästyttää jopa kaikkein luontoystävällisimpiä matkailijoita upealla luonnollaan, ja vuokrattu loma-asunto Zabljakista tarjoaa sekä upeita kokemuksia sekä elämyksiä, joita muistelet vielä pitkään loman jälkeen. Voit tehdä niin lyhyitä kun pidempiäkin tutkimusretkiä lähes koskemattoman luonnon parissa kesät talvet kätevästi omalta loma-asunnolta käsin.

Loma-asunto Montenegrossa tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden viettää lomaa juuri niinkuin itse haluat. Zabljak on mielenkiintoinen kohde, josta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Loma-asunnossa voit elää ja kulkea juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Vuokraa loma-asunto Zabljakista

Zabljak - uskomaton luonnonhelmi

Upea luonnonhelmi nimeltä Zabljak löytyy keskeltä Durmitor-vuoristoa ja Durmitorin kansallispuistoa Montenegrosta. Zabljak sijaitsee 1465 metrin korkeudessa, joten se on Balkanin korkein kohta. Durmitorin aluetta ympäröi kolme eri jokea: Tara pohjoisessa, Piva lännessä ja Komarnica etelässä. Durmitorin itäpuolella sijaitsee kaunis Jesuit Površin tasanko ja Sinjavina-vuoristo. Jo valmiiksi upean ulkonäkönsä lisäksi Durmitor-vuorella on myös 18 sulavien jäätiköiden muodostamaa järveä, jotka tekevät Durmitorista vieläkin kauniimman luonnon ihmeen.

Alueella sijaitsee myös Taran laakso, joka on maailman toiseksi syvin laakso. Alueen jokilaakso kuuluu myös UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Laaksosta löydät laakson halki vuolaana virtaavan Tara-joen, joka on 144 kilometriä pitkä. Joen pituudesta 104 kilometriä sijaitsee Montenegron alueella.

Aktiivinen kesä Montenegrossa

Mikäli haluat viettää aktiivilomaa Montenegrossa, loma-asunto Zabljakissa on erinomainen vaihtoehto. Alueella voit tavata muita urheiluintoilijoita, jotka saapuvat kiipeilemään, harrastamaan varjoliitoa sekä laskemaan koskia. Heille, jotka haluavat nauttia adrenaliinipiikeistä, koskenlasku Tara-jokea pitkin on ehdoton kokemus. Koskenlasku on yksi Montenegron suosituimmista aktiviteeteista ja unohtumaton kokemus kaikille, jotka uskaltautuvat sitä kokeilemaan.

Vuokraa loma-asunto Montenegrosta, jolloin sinun on mahdollista kokeilla erityyppisiä koskenlaskuseikkailuja. Voit valita esimerkiksi 2-3 tuntia kestävän päiväretken tai lähteä usean päivän pituiselle retkelle. Molemmat vaihtoehdot takaavat sinulle upean elämyksen hienoissa maisemissa. Vedestä käsin pääset ihastelemaan muun muassa joen yli kulkevaa 165 metriä korkeaa Đurđevića Tara­ –holvisiltaa, Ljutican vesiputousta sekä vanhaa roomalaistietä.

Vietä aktiivinen loma Zabljakissa

Zabljakista löytyy jokaiselle jotakin mieleistä tekemistä eikä sinun näin ollen tarvitse olla extreme-urheilun suuri ystävä voidaksesi viettää lomaa seudulla ja nauttia sen tarjonnasta. Seudulla on runsaasti hyviä vaellusmaastoja sekä kansallispuistoja, joita voit tutkia jalkaisin. Parin kilometrin päässä Zabljakin kaupungista sijaitsee Crno jezero –niminen jäätikköjärvi, joka tunnetaan myös ”mustana merenä”. Voit tehdä 3,5 kilometrin pituisen kävelykierroksen järven ympäri, tai nauttia perinteisistä montenegrolaisista aterioista läheisessä ravintolassa. Crno jezero on Durmitorin alueen suurin ja tunnetuin jäätikköjärvi ja samalla myös ehdottomasti vierailun arvoinen kohde silloin, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Zabljakissa.

Talviloma Zabljakissa

Haaveiletko hiihdon ja muiden talvilajien täyttämästä lomasta? Siinä tapauksessa vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja suuntaa Zabljakin seudulle! Durmitor-vuoriston hanget ovat korkeita ja kestävät noin 120 päivää vuodessa ja alue on myös yksi Montenegron suosituimmista talviurheilukohteista. Zabljakissa voit vierailla myös Savin Kuk –hiihtokeskuksessa joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Zabljakin kaupungista.

Talviloma Zabljakissa

Koe upea Zabljak NOVASOLin kautta

Vuokraa loma-asunto Zabljakista NOVASOLilta seuraavalle lomallesi, mutta mikäli et ole varma mihin päin maata suuntaisit, suosittelemme Zabljakia. Täällä upea luonto toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja voit nauttia niin aktiivisesti vauhtilomasta kuin rentouttavasta oleskelusta. Zabljak tarjoaa lisäksi historiaa ja kulttuuria nautittavaksi ja koettavaksi.

NOVASOLilta löydät huvilat ja huoneistot Montenegrosta ja voit helposti nauttia aidosta zabljakilaisesta tunnelmasta. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja vuodesta 1968 lähtien ja tänä päivänä tiedämme, mitä majoitukselta vaaditaan jotta lomakokemus olisi paras mahdollinen. Tästä syystä kaikki loma-asunnot tarkastetaan etukäteen voidaksemme taata niiden laadukkuuden. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan loma-asunto Zabljakista kauttamme!