search

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta ja nauti tästä Montenegron ja Kotorinlahden upeasta helmestä! Miellyttävä ilmasto, lukuisat rannat sekä kauniit maisemat tekevät Tivatin Rivierasta monien suosikkikohteen. Täällä aurinko paistaa noin 180 päivänä vuodessa ja Tivatin Rivieraa sanotaankin Kotorinlahden aurinkoisimmaksi alueeksi. Yhdistä aurinkoloma NOVASOLin loma-asuntoon ja voit samalla tutustua myös alueen historiaan ja hurmaaviin kyliin.

Tivatin kunta sijaitsee Montenegron luoteisosassa Kotorinlahden kaakkoispuolella. Tivat on pinta-alaltaan Montenegron pienin kunta, mutta pienestä koostaan huolimatta sillä on runsaasti tarjottavaa. Tivat sijaitsee kauniilla Kotorinlahden alueella, vuoriston kupeessa. Kotorinlahden muodostavat lisäksi Herceg Novin, Kotorin, Risanin, Perastin ja Prčanjin kaupungit. Tivat ja Herceg Novi jakavat myös 13 pitkän Luštican niemimaan. Vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja lähde tutkimusmatkalle Tivatin Rivieralle!

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta

Vieraile Tivatin kaupungissa

Vuokraamastasi loma-asunnosta käsin voit helposti vierailla kauniissa Tivatin rannikkokaupungissa, joka on Kotorinlahden alueen kaupungeista nuorin ja sijaitsee Vrmac-vuoriston kainalossa. Kauungin upea sijainti sekä mielenkiintoinen historia tekevät pikkukaupungista suositun matkakohteen. Kun saavut Tivatiin, kysy reittiä Pineen, minne kuljetaan merenrantaa pitkin ja voit matkan varrella pysähtyä nauttimaan virvokkeita ja syötävää.

Tivatin kaupungissa ei ole hiekkarantoja, mutta pienestä kaupungista löytyy runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteetteja heille, jotka kaipaavat hieman vaihtelua rannalla oleskeluun. Vieraile esimerkiksi kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa, missä kasvaa merimiesten ympäri maailmaa tuomia eksoottisia kasveja. Lisäksi puutarhasta löytyy myös kuusia, setripuita ja mäntyjä, joita kasvaa alueella luonnostaan.

Vieraile ihastuttavassa Gornja Lastvan kylässä, joka sijaitsee kolme kilometrin päässä Tivatista ja noin 300 metrin korkeudessa Vrmacin vuoristossa. Tämä pieni kylä huokuu hurmaavaa Välimeren ilmapiiriä kivitaloineen ja kirkkoineen. Sieltä avautuvat myös upeat näkymät Tivatin Rivieralle sekä Luštican niemimaan ylle.

Loma Tivatin Rivieralla

Aktiiviloma vai rentoa oleskelua Tivarin Rivieralla?

Täällä sinun ei tarvitse valita. Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta ja voit saada molemmat! Suuntaa auringonottoon yhdelle alueen 17 rannasta, ja nauti rentouttavista uintihetkistä Kotorinlahden aurinkoisissa ja lämpimissä vesissä. Tivatin Rivieralla on myös runsaasti kahviloita, ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden pitää taukoa auringosta ja rentoutua esimerkiksi virkistävän juoman parissa palmujen alla.

Loma-asunto Tivatin Rivieralla on myös erinomainen tapa kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja luonnollisessa ympäristössä. Täällä voit muun muassa sukeltaa, purjehtia ja kalastaa, joten vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja vietä aktiivinen loma Tivatin Rivieralla vesiurheilun parissa!

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta

Salaperäisiä saaria

Tivatin ulkopuolisia alueita on kiehtovaa tutkia ja jos haluat, voit tehdä veneretken aivan kaupungin ulkopuolella sijaitseville kolmelle saarelle. Ostrvo Cvijeće on pieni saari lähellä Tivatia, mistä löydät arkkienkeli Mikaelille omistetun 1200-luvulla rakennetun luostarin. Salaperäinen Sveti Markon saari kuului ennen sisällissotaa Jugoslaviaan, jolloin se oli myös suosittu turistikohde. Nykyään saari on suurimmalta osin hylätty ja umpeen kasvanut. Gospa od Milostin saari toimii nykyään luostarina, mutta aiemmin saarella asui katolisia pappeja. Saarella olevan Madonnan puisen kirkon sanotaan omaavan ihmeellisiä voimia.

'Dobro Vam učinjelo!'

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta ja nauti Välimeren keittiön herkullisista antimista, kuten kalaruoista, jotka valmistetaan usein grillaamalla tuoreista aineksista. Paikalliset ihmiset ovat myös erittäin vieraanvaraisia ja saatatpa olla niin onnekas, että joku heistä kutsuu sinut luokseen nauttimaan herkullisesta illallisesta. Vieraana sinulle tarjotaan rypäleistä valmistettua brandya sekä frustula-nimistä kakkua tai oliiveja, tilanteesta ja kellonajasta riippuen. Voit myös maistella ainutlaatuista zucenicaa, joka on salaateissa usein käytettävä paikallinen kasvi. Huvila tai huoneisto Tivatin Rivieralla antaa sinulle myös vapauden valmistaa itse omat ateriasi paikallisista raaka-aineista ja nauttia hyvästä ruoasta vaikkapa loma-asuntosi terassilla yhdessä perheesi kanssa ilta-auringosta nauttien.

Mikäli vuokraat loma-asunnon Montenegrosta, älä ohita tilaisuutta nauttia perinteisiä juomia, juten Krstacin valkoviiniä, Loza-brandya tai Nikšićko-olutta. Älä myöskään ylläty, jos joku paikallinen sanoo sinulle 'Dobro Vam učinjelo, joka on perinteinen tapa toivottaa hyvää ruokahalua.

Vietä herkullinen loma Tivatin Rivieralla Montenegrossa

Vuokraa loma-asunto Tivatin Rivieralta NOVASOLin kautta

Tivatin Riviera yhdistyy muihin Montenegron alueisiin moottoriteillä, jotka kulkevat koko rannikon pituudelta. Tiet johtavat idässä Budvaan ja Podgoricaan ja lännessä Herceg Noviin ja Kroatiaan. Kolmen kilometrin päässä Tivatin kaupungista sijaitsee Montenegron suurin lentokenttä.

Kauttamme löydät laadukkaat loma-asunnot Montenegrosta useissa hinta- ja kokoluokissa. Tutustu valikoimaamme ja varaa juuri sinun toiveesi ja tarpeesi täyttävä loma-asunto Tivatin Rivieralta NOVASOLin kautta