search

Vuokraa loma-asunto Kotorin Rivieralta

Haaveiletko lomasta, johon aurinko, uiminen ja rentoutuminen kuuluvat olennaisena osana? Vuokraa loma-asunto Kotorin Rivieralta Montenegrossa ja saat sellaisen loman mistä haaveilet. Kotorin Riviera houkuttelee matkailijoita erityisesti kauniiden rantojensa ja miellyttävän ilmastonsa avulla, mutta alueelta löytyy runsaasti myös kulttuuria ja historiaa. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja jo yli 45 vuoden ajan ja tänä päivänä tarjoamme loma-asunnot Euroopan suosituimmista sekä vähemmän tunnetuista kohteista!

Vuokraa loma-asunto Kotorin Rivieralta

Anna Kotorinlahdella Montenegron lounaisosassa sijaitsevan kauniin Kotorin Rivieran hurmata.  Alueen postikorttimaisen kauniita maisemia ympäröi upea Karst-vuoristo, jonka kuvajainen heijastuu tyynellä säällä kauniisti kristallinkirkkaan meren pinnalle. Kotorinlahden alue koostuu hyvin säilyneistä keskiaikaisista Kotorin, Risanin, Tivatin, Perastin, Prčanjin ja Herceg Novin kaupungeista. Toisin sanoen, vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja suuntaa lomalle Kotorin Rivieralle, joka tarjoaa runsaasti koettavaa ja nähtävää!

Nähtävyydet Kotorin Rivieralla

Kotorin kaunis rannikkokaupunki sijaitsee lähellä Lovćen-vuorta sekä samannimistä kansallispuistoa. Täällä voit kuljeksiä kaupungin kapeilla kaduilla ja aukioilla, nauttia vanhan kaupungin tunnelmasta sekä ihailla historiallista katedraalia. Kotorin vanhaa satamaa ympäröivät Venetsian tasavallan aikaiset linnoitukset, jotka ovat vaikuttava osa upeaa välimerellistä maisemaa. Kotor on saanut viime vuosina nauttia kasvaneesta turismista erityisesti kauniin rantaviivansa sekä historiallisen vanhan kaupunkinsa ansiosta. Kotor on myös monien risteilyalusten reitin varrella, jotka myös tuovat kaupunkiin runsaasti turisteja.

Kotorista löytyy yksi Adrianmeren alueen parhaiten säilyneistä keskiajalta peräisin olevista kaupunkikeskuksista. Kotorin historiallinen kaupunkikeskusta kuuluu myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Kaupunki on täynnä upeita nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi vanhassa kaupungissa sijaitseva kaunis Pyhän Trifonin katedraali. Kyseinen katedraali on toinen Montenegron kahdesta roomalaiskatolisesta katedraalista ja nykyään se on Kotorin tunnetuin nähtävyys. Kotorissa voit käyttää runsaasti aikaa pienillä mukulakivikaduilla, viihtyisiä aukioita sekä eloisia toreja, joilta voit ostaa paikallisia juustoja, kinkkua, hunajaa sekä kasviksia. Maista myös erinomaista paikallisviiniä!

Aivan Perastin ulkopuolella sijaitsee kaksi suosittua käyntikohdetta: pienet Sveti Djordjen ja Gospa od Škrpijelan saaret. Vuokraa loma-asunto Kotorin Rivieralta ja voit tehdä mukavan päiväretken saarille yhdessä perheesi kanssa.

Loma Kotorin Rivieralla Montenegrossa

Rantaparatiisi

Kotorin Riviera on paratiisi heille, jotka rakastavat kaikkea rantalomailuun liittyvää: hiekkarantoja, aurinkoa ja merta. Kotorin Rivieralla auringonottokausi kestää 144 päivää vuodessa, mikä on loistava uutinen kaikille auringonpalvojille. Adrianmeren sekä läheisen vuoriston yhteisvaikutus muodostaa alueelle miellyttävän välimerellisen ilmasto, joten alueen kesät ovat kuumia ja kuivia.

Kotorin Rivieran alueelta löytyy runsaasti kauniita rantoja, joiden joukosta voit valita niin suosittuja, täydempiä rantoja kuin myös rauhallisempia ja väljempiä rantoja. Trstenon ranta tarjoaa yli 200 metriä leveän, hienohiekkaisen rantaviivan sekä kristallinkirkkaat vedet. Monet pitävätkin Trstenoa Montenegron rannikon parhaimpana rantana. Kotorin läheltä Perastiin päin mennessä sijaitseva Orahovacin ranta on suosittu paikallisten keskuudessa. Kiviranta on 100 metriä pitkä ja siellä kasvaa runsaasti välimerellistä kasvustoa. Aurinko paistaa rannalle usein koko päivän ajan, joten rannan suosiota ei tarvitse ihmetellä! Mikäli et halua poistua kaupungista rantapäivän viettoon, myös kaupungista löytyy kaunis ranta aivan vanhan kaupungin vierestä. Paikalliset kutsuvat sitä ”kaupunkirannaksi”, missä voit viettää rentoa rantapäivää ilman, että olet kaukana palveluista.

Jos rakastan kauniita kasveja ja kukkia, ihastut myös Kotorin Rivieran alueeseen, missä voit nauttia sitruspuiden, appelsiinien ja mimosoiden tuoksuista ja väreistä. Kuinka idyllistä! Vuokraa huvila tai huoneisto Montenegrosta ja ihastu upeaan Kotorin Rivieraan!

Nauti auringosta Kotorin Rivieralla

Koe Kotorin Riviera NOVASOLin avulla

Etsitkö seuraavaa lomaasi varten loma-asuntoa Montenegrosta? NOVASOLilta löydät huvilat ja huoneistot Kotorin Rivieralta helposti suoraan kotisivuiltamme. Mikäli haluat rentoutua rannalla ja nauttia auringosta, loma-asunto Kotorin Rivieralla voi olla sinua varten. Alue tarjoaa upean ja lämpimän ilmaston, kauniita rantoja sekä rentoa oleskelua. UNESCOn suojelema Kotorin kaupunki on erinomainen kaupunkikohde, joka kutsuu sinut tutustumaan sen monipuoliseen kulttuuri- ja historiatarjontaan. Vuokraa loma-asunto Kotorin Rivieralta ja koe kaikki tämä upeassa Montenegrossa!

Vietä loma Kotorin Rivieralla

NOVASOL on välittänyt eurooppalaisia loma-asuntoja vuodesta 1968 lähtien. Vuokraa huvila tai huoneisto Montenegrosta kauttamme, jolloit voit itse suunnitella lomasi aikataulun ja sisällön. Samalla tunnet olosi kotoisaksi myös lomaillessasi. Loma-asunto Kotorin Rivieralla mahdollistaa myös tutustumaan ja kokemaan ”aitoa” Kotorin Rivieraa. Vaikka loma-asuntomme ovat yksityisomisteisia, meille on tärkeää, että välittämämme loma-asunnot vastaavat kuvaustaan. Tästä syystä kaikki kohteet kuvataan ja tarkastetaan ennen kuin ne avautuvat vuokrattavaksi. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Kotorin Rivieralta NOVASOLin kautta!