search

Vuokraa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta

Mikäli haaveilet kesälomasta Montenegrossa, saammeko esitellä sinulle upean Herceg Novin Rivieran! Anna tämän upean alueen ja sen 25 kilometriä pitkän rantaviivan hurmata sinut nauttimaan aivan uudenlaisesta lomasta. Olemme varmoja, että tulet nauttimaan lomastasi Montenegrossa ja Herceg Novin Rivieran upeasta tarjonnasta, kuten miellyttävästä välimerellisestä ilmastosta, monista nähtävyyksistä ja kokemuksista. Vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja vietä ikimuistoinen loma Herceg Novin Rivieralla!

Vuokraa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta

Loma-asunto Montenegrossa on erinomainen tapa nauttia maan hienoista hiekkarannoista, kauniista maisemista ja upeasta auringonpaisteesta. Tutustu tarjontaamme ja vuokraa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta. Alue sijaitsee Kotorinlahdella, Adrianmeren rannalla Montenegron lounaisosassa. Kotorinlahti on mereen uponnut jokilaakso ja Herceg Novin lisäksi lahti koostuu hyvin säilyneistä keskiaikaisista Kotorin, Risanin, Tivatin, Perastin ja Prčanjin kaupungeista.

Herceg Novin Rivieralla vallitsee miellyttävä Välimeren ilmasto, joten alueen kesät ovat kuivia ja kuumia. Kesäisin auringonpaistetta saadaan noin 11 tuntia päivässä. Merivesi on 22-26 asteista ja näistä Adrianmeren upeista uimavesistä voidaan nauttia alueen 62 rannalta käsin.

Keskiaikainen Herceg Novin kaupunki

Herceg Novi on suosittu turistikohde ja kaupunki on erityisen tunnettu kylpylä- ja hyvinvointikeskuksena. Monet kuvailevat kaupungin arkkitehtuuria sekoituksena Bysantin valtakunnan, romantiikan ja itämaiden vaikutteista sekä Välimeren alueesta. Kaupunki on myös upea kukka- ja viherkeidas, joka hurmaa kauneudellaan. Loma-asunto Herceg Novin Rivieralla on loistava tutustua myös tähän kauniiseen kaupunkiin lomasi aikana!

Herceg Novin tunnetuin nähtävyys on todennäköisesti Forte Maran linna, jonka kuningas Tvrtko I rakennutti vuonna 1382. Vierailemisen arvoisia ovat myös itävaltalaisten 1900-luvulla rakennuttama kellotorni, turkkilaisten valmistama Kanli-tori sekä serbialainen St. Michael –kirkko. Kaupungista ei löydy pitkiä hiekkarantoja mutta mikäli sinulla ei ole mitään veneretkeä vastaan, monet lähirannat ovat helposti saavutettavissa veneellä, mikäli haluat kaupungilla kiertelyn lomassa rentoutua rannalla loikoillen. Vieraile myös vanhassa kaupungissa ja ihastele sen Herceg Stjepan- ja Mico Pavlovic –nimisillä pääaukioilla. Mico Pavlocilla sijaitsee myös kaunis Sveta Jeroniman kirkko. Vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja lähde tutkimaan kaunista Hercrg Novin seutua ja kaupunkia!

Vuokraa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta

Lomaile rennosti

Herceg Novista voit tehdä kävelyretkiä Kotorinlahden rantoja ja satamaa pitkin aina Igaloon saakka. Vuosittain lukuisat matkailijat ympäri maailmaa saapuvat paikalle uimaan vesissä, joilla uskotaan olevan parantavia vaikutuksia. Vuokraa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta ja olet lyhyen ja helpon matkan päässä Igalosta.

Kun lomailet Herceg Novin Rivieralla, saatat kaivata lomaltasi myös aktiviteetteja. Loma-asunto Herceg Novin Rivieralla on erinomainen tapa yhdistää rentouttava ja aktiivinen lomailu, sillä seutu tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia. Monien mielestä Herceg Novin Rivieran alueen näkee parhaiten kapuamalla Orjen-vuorelle, minne on mukava tehdä esimerkiksi päiväretki. 1895 metrin korkeuteen kohoavan vuoren huipulta avautuvat upeat näkymät Montenegron ylle. Voit myös nähdä osia naapurimaa Bosnia-Hertsegovinasta, Dubrovnikin rannikosta sekä useita Dalmatian alueen eteläisistä saarista.

Laiskottelua meren äärellä

Mikäli kaipaat rentouttavalle lomalle Montenegroon,  loma-asunto Herceg Novin Rivieralla on erinomainen valinta. Kuten jo aiemmin mainitsimme, alueelta löytyy runsaasti kauniita rantoja, joista voit valita mieleisesi auringonottopaikaksi.  

Rosen ranta on entinen kalastajakylä Lustican rannikolla Igaloon vievän reitin varrella. Ranta on erittäinen kaunis ja sinne pääsee joko veneellä tai autolla. Noin kuuden kilometrin päässä Herceg Novin kaupungista sijaitsee Zanjicen ranta. Sitä ympäröivät kristallinsiniset vedet ja oliiviviljelmät tekevät paikasta hyvin idyllisen. Pidä taukoa auringonotosta, hakeudu oliivipuun varjoon ja nautiskele lasillinen hyvää viiniä maukkaan paikallisen ruoan kera. Rannalle pääsett sekä veneellä että autolla. Vuokraa huvila tai huoneisto Herceg Novin Rivieralta ja tutustu alueen upeisiin rantoihin!

Loma Herceg Novin Rivieralla

Varaa loma-asunto Herceg Novin Rivieralta helposti kauttamme

Mikäli suunnitelmissasi vuokrata loma-asunto Montenegrosta seuraavaa lomaasi varten, voimme lämpimästi suositella upeaa Herceg Novin Rivieraa! Kotorinlahti tarjoaa lomallesi subtrooppisia päiviä ja Herceg Novin Rivieralla voit helposti pulahtaa seudun virkistäviin vesiin viilentymään. Seudulta löydät runsaasti hyviä uima- ja hiekkarantoja ja rentoutumisen lisäksi Herceg Novin Rivieralla on paljon historiallista ja kulttuurillista nähtävää ja koettavaa. Kaiken tämän voit kokea lomalla Montenegrossa!

NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja jo vuodesta 1968 lähtien ja näiden  vuosien aikana olemme oppineet tuntemaan vieraamme ja heidän tarpeensa hyvin. Useat vieraamme arvostavat loma-asunnon tuomaa vapautta, mistä syystä monet heistä vuokraavat huvilan, huoneiston, talon tai mökin kauttamme vuosi toisensa jälkeen. Vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja voit itse suunnitella juuri sinunlaisesi loman ja tuntea olosi kotoisaksi myös lomasi aikana.

Haluamme, että tunnet olosi mahdollisimman turvalliseksi vuokratessasi loma-asunnon NOVASOLin kautta. Tästä syystä Turvallisuuspakettimme sisältyy varaukseesi ilman lisäkuluja. Voit lukea lisää Turvallisuuspaketista vuokraehdoistamme. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Herceg Novin Rivieralta NOVASOLin kautta!