search

Vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta

Budvan Rivieraksi kutsuttu Budvan rannikko on Montenegron suosittu rantalomakohde Adrianmeren rannalla. Hiekkarantaa on noin 13 kilometriä, mutta rantaviivaa sitäkin enemmän. Alueella yhdistyy upeat maisemat, hieno arkkitehtuuri ja vilkas yöelämä. Vuokraa loma-asunto Montenegrosta ja ihastu suurta suosiota nauttivaan lomakohteeseen, upeaan Budvan Rivieraan!

 

Vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta

Budvan kaupunki

Budva on eksoottinen rantakaupunki, joka sijaitsee Montenegron rannikolla. Kaupunki on yksi Adrianmeren rannikon vanhimmista - Budvan vanhakaupunki rakennettiin noin 2500 vuotta sitten. Kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi St. Johnin kirkko ja Budvan Pyhän kolminaisuuden kirkko. Vanhakaupunki on hyvin oleellinen osa maisemaa, ja kaupunkia ympäröikin keskiaikainen muuri.

 

Laaja kulttuuritarjonta yhdessä harrastusmahdollisuuksien kanssa tekevät Budvasta sopivan lomakohteen kaikenikäisille. Halusitpa nauttia musiikista, taiteesta, auringosta tai luonnosta, Budva tarjoaa monipuolisesti kaikkea!

Sveti Stefan

Noin 8 kilometrin päässä Budvasta sijaitsee kuuluisa hotellisaari Sveti Stefan. Tälle vanhalle kalastajapoukamalle rakennettu tasokas hotellialue on niittänyt kuuluisuutta ja kiitosta maailmanlaajuisesti. Alunperin kalastajakylä rakennettiin paikalle jo 1400 luvulla, ja sen alkuperäisiä piirteitä on pyritty säilyttämään maisemassa mahdollisimman paljon. Näkemisen arvoinen on myöskin Milocerin ranta - täältä löydät vanhan kuninkaallisen kesäasunnon ja yhden Montenegron kauneimmista rannoista.

 

Vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta

Aktiviteetit Budvan Rivieralla

Budvan Riviera tarjoaa monenlaista tekemistä - vaelluksia, pyöräilyä, rantalentopalloa, leijan lennätystä, kalastusta, uimista, purjelautailua, sukellusta, vesihiihtoa tai vaikkapa tennistä! Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Budvan Rivieralta, loma Montenegrossa tulee olemaan kaikkea muuta kuin tylsä!

Rentoudu kylpylässä ja unohda arjen huolet

Montenegron rannikko on kuin luotu rentoutumiselle - kirkasta vettä, upeita hiekkarantoja ja välimerellistä tunnelmaa. Jos luonnonrannat eivät kuitenkaan innosta, voit vierailla yhdessä monista kylpylöistä, joista löydät hemmotteluhoitoja ja kauneudenhoitopalveluja.

 

Kylpylät käyttävät paljon luonnontuotteita ja keskittyvät sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin - vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta ja vietä täydellisen rentouttava loma kauniissa Montenegrossa.

 

Loma-asunto Budvan Rivieralla

Tapahtumat ja viihdetarjonta

Budvan Riviera on täynnä viihtyisiä, hyvällä maulla sisustettuja baareja ja kahviloita. Rentoudu pitkillä kävelyillä auringonlaskussa ja kokeile baarien virkistäviä drinkkejä! 

 

Budvan vanhassa kaupungissa on monia kulttuurinähtävyyksiä, kuten vanha sitadelli. Rakennusten lisäksi alueella järjestetään paljon ulkoilmateatteri-näytöksiä, konsertteja sekä taidetapahtumia. Yöelämää kaipaaville löytyy Budvasta kattava valikoima baareja ja yökerhoja.

 

Isoja tapahtumia ovat esimerkiksi toukokuussa järjestettävä festivaali jossa asukkaat pukeutuvat koristeellisiin maskeihin, lukuisat musiikkifestivaalit sekä kansainväliset tanssikilpailut. Vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta ja lähde viettämään ikimuistoinen loma!

 

Loma Montenegrossa

NOVASOL tarjoaa kattavan valikoiman loma-asuntoja Montenegrossa - voit aina valita niistä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Meille on tärkeintä, että sinä viihdyt lomallasi, ja siksi käymmekin tarkistamassa kaikki vuokrattavat kohteet ennen niiden välittämistä asiakkaille. Vuokraa loma-asunto Budvan Rivieralta tai tarkasta muut loma-asunnot Montenegrossa kohteisiin verkkosivuillamme!