search

Vuokraa loma-asunto Luxemburgista

Tervetuloa vuokraamaan taloja Luxemburgista! Maa on pieni mutta sen vuoksi yhä suositumpi eurooppalaisten matkailijoiden keskuudessa. Vieraile maassa ja koe suurenmoiset maisemat ja kaiket oivat mahdollisuudet mitä maa tarjoa aktiivisille henkilöille, lomaileville perheille sekä rentoutumisen, kulttuurin ja luonnon ystäville. Luxemburg on maa, jossa kaikki on lomailijalle mahdollista. Vuokraa loma-asunto Luxemburgista helposti kauttamme vaikka jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Luxemburgista

Luontoa ja aktiivista lomaa Luxemburgissa

Luxemburgin ihana luonto tarjoa lomailijalle paljon yllätyksiä. Jyrkkiä kallionkielekkeitä, metsän halki virtaavia jokia, vaellusreittejä ja kävelypolkuja kauniin maiseman läpi – nämä ovat ainoastaan murto-osa kaikesta mitä lomailijaa maassa odottaa.

Jos mieluummin vietät aktiivista lomaa, on Luxemburg sopiva kohde polkupyöräilijöille ja maastopyöräilyille. Vaikka Luxemburg on pieni, löytyy maasta 300 km polkua maastopyöräilijöille ja peräti 600 km merkittyjä pyöräreittejä.

Golfharrastaja nauttii varmasti maan kuudesta golfradasta, ja kuntoilija voi harrastaa useita ulkoilma-aktiviteettejä. Uinti, luistelu, hiihto, kiipeily, varjoliito, ratsastus, purjehtiminen, kalastaminen ja vaellus ovat vain esimerkkejä kaikesta jota voit kokea lomaillessasi Luxemburgissa sijaitsevassa loma-asunnossa.

Rentoutusta ja rauhaa

Hyvinvointi ja wellness ovat Luxemburgissa suosittuja käsitteitä. Täällä on useita kylpylöitä jotka tarjoavat muun muassa hierontaa ja höyrykylpyjä – täydellisiä kohteita hänelle, joka etsii rentouttavaa lomaa. Nauti maan ainutlaatuisesta tunnelmasta kaukana arjen huolista ja vuokraa loma-asunto Luxemburgista rentouttavaa lomaa varten.

Vuokraa loma-asunto Luxemburgissa

Varaa loma-asunto Luxemburgista suoraan netistä

Nykyisen Luxemburgin kulttuuri on saanut piirteitä sekä germaaniselta että latinalaiselta kulttuurilta. Maassa voit nähdä upeita linnoja ja modernin taiteen museoita, ja kokea maan historiallisia kulttuuriperintöjä, kansanperinteitä, näyttelyitä ja konsertteja. Matkaa menneisyyteen tutustumalla alueen idyllisiin kyliin.

Jos haluat tarkemmin tutustua Luxemburgiin, olet tervetullut vuokraaman asuntoa Luxemburgista NOVASOLin kautta. Meillä on useita loma-asuntoja ja huoneistoja joka makuun. Voit hakea ja varata loma-asuntoja sivustostamme, mutta olet myös tervetullut soittamaan ruotsalaiseen asiakaspalveluumme jos kysymyksiä ilmaantuu. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja 1968 lähtien ja yritys voi tänään myös tarjota niitä Luxemburgissa. Solmimme sopimuksia asunnonomistajien kanssa vuoden ympäri; jos et tänään löydä etsimääsi loma-asuntoa, olet tervetullut takaisin lähitulevaisuudessa. Tervetuloa NOVASOLille vuokraamaan taloa Luxemburgista!