search

Vuokraa loma-asunto Pafosista

Pafos on Kyproksen länsirannikon tärkein kaupunki, ja se sijaitsee lähellä saaren tärkeimpiä arkeologisia kohteita. Vuokraa huvila tai huoneisto Kyprokselta ja koe tämä kaunis ja mielenkiintoinen seutu lomallasi!

Hurmaannu maisemista, joissa tarun mukaan myös kreikkalainen rakkauden jumalatar Afrodite on syntynyt ja kulkenut. Uiskentele meressä ja ihastele Petra tou Romiou –nimistä kalliota, joka joissakin taruissa uskotaan olleen Afroditen synnyinpaikka. Pafos ja sen viihtyisä satama sekä keskiaikainen linnoitus, ovat muodostuneet kosmopoliittiseksi lomakohteeksi, jota ympäröivät upeat maisemat sekä histoarialliset kohteet. Muinaisina aikoina Pafos toimi vuosisatojen ajan saaren pääkaupunkina ja tänä päivänä sen arkeologinen perintö on erittäin merkittävä. Tästä syystä Pafos kuuluu myös UNESCOn maailmanperintöluetteloon.  Akamasin niemimaa on Kyproksen luoteispuolella sijaitseva luonnonalue, josta löydät kätkettyjä lahtia sekä rosoisia kivimuodostelmia. Vuokrattu loma-asunto Pafosista on erinomainen tapa tavata paikallisia ja tutustua upeisiin maisemiin ja nähtävyyksiin.

Vuokraa loma-asunto Pafosista

Koe upea Pafosin alue

Erityisesti kuvankaunis kalastussatama kutsuu sinut viettämään tunti toisensa jälkeen kaupunkia kierrellen. Lukuisat tavernat, kaupat ja kahvilat tekevät lomapäivästä Pafosissa entistä miellyttävämmän. Seudun rannikkoa värittävät lahdelmat, luolat sekä pienet niemimaat, jotka kutsuvat sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita auringonottoon sekä uimiseen. Pafos on lisäksi jaettu kolmeen maantieteelliseen seutuun: rannikko- mäki- sekä  vuoristoseutuihin. Vuokraa loma-asunto Pafosista ja voit ihailla seudun vaihtuvia maisemia ja nauttia jännittävistä retkistä.

Vuokraa loma-asunto Pafosista ja nauti upeasta kulttuuritarjonnasta

Kaupungin tärkein maamerkki on sen linna, joka sijaitsee satamassa. 100- ja 200-luvuilta peräisin olevat roomalaistalot, jotka on koristeltu arvokkailla lattiamosaiikeilla, ovat historiallisesti erittäin mielenkiintoisia vierailukohteita. Myös 200-luvulta eaa. peräisin olevat kuninkaallishaudat, joihin kyprokselainen ylimistö haudattiin. Nämä rauniot on myös liitetty UNESCOn maailmanperintölistalle. Vuokraa loma-asunto Kyprokselta NOVASOLin kautta ja lähde tutustumaan maan upeaan tarjontaan!