search

Vuokraa loma-asunto Limassolista

Limassolin alue, missä sijaitsee myös samanniminen kaupunki, sijaitsee Kyproksen eteläpuolella ja kuuluu maan suosituimpiin matkailualueisiin. Vuokraa loma-asunto Limassolista ja pääset kokemaan jännittävän loman mielenkiintoisella seudulla!

Kyproksen toiseksi suurimmasta kaupungista Limassolista löytyy myös saaren suurin ja tärkein satama. Kaupungin keskusta on myös tärkeää viiniteollisuusaluetta, sillä moni Kyproksen viiniyhtiöistä toimii alueella.  Limassol sijaitsee kahden Kyproksen tärkeimmän arkeologisen alueen välissä: Amathus kaupungin itäpuolella ja Kourion länsipuolella. Limassol on rakennettu jyrkänteelle, mistä avautuvat upeat näkymät merelle.

Ainutlaatuisen Troodos-vuoriston auringonvalossa kylpevät etelärinteet muodostavat viinitarhoineen miellyttävän vehreän taustan. Alueella sijaitsee monia uneliaita kyliä, jotka tunnetaan nimellä Krassochoria, ”viinikylät”. Tältä seudulta, missä perinteistä viininkasvatusta harjoitetaan, löydät Kyproksen, jonne massaturismi ei vielä ole löytänyt. Maalaismainen lomapaikka, jonka rauhallisessa ja levollisessa ympäristössä voit tutkia syrjäisiä kyliä sekä koskemattomia maisemia vuoden ympäri. Vuokraa loma-asunto Kyprokselta ja ihastu maan monipuolisuuteen!

Vuokraa loma-asunto Limassolista

Kulttuuria ja rentoutumista

Loma-asunto Limassolista on täydellinen lomakohde, kun kaipaat lomaltasi vaihtelua. Kyproksen toiseksi suurin kaupunki ei tarjoa ainoastaan upeita rantoja auringonpalvojille, mutta myös mielenkiintoisia kulttuurinnälkäisille. Voit esimerkiksi vierailla linnoituksen raunioille rakennetussa linnassa, arkeologisessa museossa ja vanhassa kaupungissa.

Vuokraa loma-asunto Limassolista ja nauti upeasta luonnosta

Limassolin alueen upea ja vaikuttava luonto tarjoaa virkistystä sekä runsaasti nähtävää. Voit nähdä upean Troodos-vuoriston, sekä etelän kivisen ja jyrkän rannikkoalueen. Limassolin alue on yleisesti hyvin hedelmällistä, joten viiniviljelmät sekä erilaiset hedelmät viihtyvät alueella erinomaisesti. Ei siis ihme, että alueen tehtaissa tuotetaan runsaasti hedelmämehuja sekä hilloja.